Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MARTIE 2015 RAC

Horoscop Lunar

HOROSCOP MARTIE 2015 RAC

HOROSCOP MARTIE 2015 RAC. În luna martie nativii din zodia rac vor separa cu greu viața sentimentală de cea profesională. Este foarte posibil să ai o idilă cu un superior sau să te îngrăgosești de cineva care are un statut mai mare decât al tău. Te vei orienta spre persoanele care au succes în carieră, îți vei dori să cucerești pe cineva cu vizibilitate, pe cineva respectat și apreciat pentru ceea ce face. Ai grijă pentru că s-ar putea ca aceste aspirații ale tale să nu ducă la ceva bun.

Cu Marte și Venus în casa carierei, ai toate șansele să avansezi pe plan profesional și să ai parte de foarte multe satisfacții. Relațiile și cunoștințele pe care le ai te vor ajuta foarte mult, așa că ține pe toată lumea aproape. Vei avea parte de mari satisfacții și pe plan financiar, însă trebuie să fii mai echilibrat cu cheltuielile.

HOROSCOP MARTIE 2015 RAC. Ai toate șansele să ai o lună extraordinară pe toat eplanurile, însă va fi nevoie de multp muncă. Desigur, norocul te va urmări în această perioadă, însă munca și puterea de concetrare vor fi cele care te vor propulsa. Vei avea parte de multe realizări și vei atinge obiective pe care ți le-ai setat cu mult timp în urmă.

Deși vei avea o lună agitată, starea ta de sănătate va fi una bună și nu vei avea parte de evenimente prea mari. Din punct de vedere psihic te simți în stare să răstorni munți și ești foarte optimist. Nu uita că întotdeauna trebuie să fii pregătit și pentru ce e mai rău, așa că nu ar strica să revii puțin cu picioarele pe Pământ.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top