Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MARTIE 2015 SĂGETĂTOR

Horoscop Lunar

HOROSCOP MARTIE 2015 SĂGETĂTOR

HOROSCOP MARTIE 2015 SĂGETĂTOR. Pentru tine luna aceasta este plină de întâmplări neprevăzute care te vor dezorienta complet. Pe plan sentimental ai parte de evenimente neobișnuite și riști ca drama să fie la ea acasă. Pasiuea atinge cote maxime, iar aventurile nu vor lipsi, ceea ce este cu siguranță pe placul tău. Ai totuși grijă și fii precaut, pentru că s-ar putea să ai de suferit de pe urma unor decizii pripite. Viața ta sexuală se intensifică, vei avea parte de nopți pline de senzualitate și pasiune.

Luna martie este o lună foarte bună pentru a dezvolta noi proiecte și pentru a crea noi parteneriate. îți poți atinge obiectivele numai cu perseverențăși ai toate șansele să te faci remarcat de către superiori. Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi mai mult și să te organizezi mai bine și vei avea parte de tot succesul pe care ți-l doreai.

HOROSCOP MARTIE 2015 SĂGETĂTOR. Nu te lăsa influențat de cei din jur și urmează-ți instinctul. Acesta este cel mai bun sfat pe care îl poți primi luna aceasta. Dă-ți tot interesul pentru obiectivele tale și rezultatele nu vor întârzia să apară. Pe plan financiar lucrurile merg bine, poate chiar mai bine decât te-ai fi așteptat.

Chiar dacă te afli într-o formp de zile mari, nu ar strica să ai ceva mai multă activitate fizică. Este momentul ideal să te apuci de un sport sau pur și simplu să mergi la alergat. Doar vine căldură, nu? Organismul tău este rezistent așa că nu ești predipus la răceli sau gripe. Tot ce trebuie să faci este să te concentrezi mai mult și să ai încredere în tine.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top