Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MARTIE 2015 CAPRICORN

Horoscop Lunar

HOROSCOP MARTIE 2015 CAPRICORN

HOROSCOP MARTIE 2015 CAPRICORN. În prima parte a lunii martie te axezi pe familie și casă. Rezolvi probleme legate de administrarea casei, de părinți sau copii. Lucrurile nu sunt foarte strălucite pe plan sentimental, însă în a doua jumătate a lunii încep să se redreseze. Mai exact, pe data de 17 martie Venus intră în casa iubirii Capricornului. Vei avea o perioadă plină de pasiune și romantism, iar viața sexuală se va intensifica și se va diversifica.

Este foarte probabil să faci anumite ivnestiții în luna martie, însă trebuie să fii foarte precaut. Va trebui să te ocupi de administrarea afacerilor mai mult și să organizezi mai bine lucrurile. Pot apărea schimbări care vor da toate planurile tale peste cap. Este foarte probabil sa apara și momente de criză pe care le vei depăși doar cu mult calm și mult simț practic. Încearcă să fii mai obiectiv atunci când iei decizii pe plan profesional și nu te grăbi să faci alegeri.

HOROSCOP MARTIE 2015 CAPRICORN. A doua jumătate a lunii va fi mai bună pe acest plan și vor apărea mai multe oportunități. Este foarte posibil să fii avansat sau să ți se recunoască meritele atunci când nu te aștepți. Vei fi recompensat financiar pentru eforturile tale, însă abia după o lungă perioadă de muncă.

În ceea ce privește sănătatea, ai o stare psihică foarte proastă. Ești nervos, stresat și simți o presiune foarte puternică pe umerii tăi. Este timpul să îți regăsești echilibrul, așa că încearcă să te relaxezi și să te detașezi de probleme.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top