Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP MARTIE 2015 VĂRSĂTOR

Horoscop Lunar

HOROSCOP MARTIE 2015 VĂRSĂTOR

HOROSCOP MARTIE 2015 VĂRSĂTOR. Urmează o perioadă decisivă pentru viața ta sentimentală. Un anumit eveniment va declanșa o nouă etapă în relația ta sau te va ajuta să îți găsești sufletul pereche. Așadar, acordă atenție detaliilor din viața ta în următoarea perioadă, pentru că s-ar putea să primești anumite indicii. Vei avea o viață socială foarte activă, iar acesta va fi un factor decisiv pe plan sentimental. Se poate să îți găsești marea dragoste acolo unde nu te aștepți, poate o petrecere, un concert sau o întâlnire între prieteni.

Pe plan profesional vei avea parte de multă creativitate și de idei ingenioase care te vor propulsa acolo unde îți este locul – în vârful piramidei. Va fi cu siguranță o lună agitată și puțin stresantă, însă la sfârșit vei simți că s-a meritat efortul. Persuasivitatea este punctul tău forte în zilele care urmează și te faci remarcat prin originalitate și argumente puternice.

HOROSCOP MARTIE 2015 VĂRSĂTOR. Pe plan financiar lucrurile sunt în regulă. Banii par să nu fie o problemă, dar trebuie să te ferești de cheltuieli inutile. Încearcă să nu oferi bani împrumut și să fii mai strângător, pentru că nu se știe ce aduce viitorul.

Din păcate în această lună nu ești prea relaxat, ci din contră. Există șanse mari să ai de pierdut din cauza nervilor și a irascibilității crescute, ala că cel mai bine este să te controlezi și să tragi aer în piept înainte de a intra în polemici. Încearcă să îți ții părerile contradictorii pentru tine și să nu te mai consumi din orice. Ești foarte obosit și asta se vede. totodată ești și predispus la accidentări.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top