Connect with us

Revistateo.ro

Arată mai bine în chiloţi decât Cristiano Ronaldo

Stiri

Calvin Harris arată mai bine ca niciodată

Calvin Harris arată mai bine ca niciodată. Harris este noua imagine a imperiului Armani, iar asta s-a lăsat cu o şedinţă foto de excepţie. DJ-ul cu veleităţi de model, a pozat purtând cele mai noi haine din colecţia de primăvară-vară a designerului italian. Chiar dacă nu are cel mai tonifiat corp din lume, Calvin Harris arată senzaţional, iar asta se poate vedea şi din pozele în care poartă doar lenjerie intimă.

Calvin Harris arată mai bine ca niciodată 1

sursa foto twitter

sursa foto twitter

Cea mai norocoasă femeie poate fi considerată asistenta de platou, care s-a ocupat de micile „retuşări” ale bărbatului de 31 de ani, după cum se poate vedea din poza de mai jos.

sursa foto twitter

sursa foto twitter

Într-o altă fotografie, DJ-ul scoate la înaintare abdomenul, iar asta pare să îl facă un model ideal, poate chiar mai bun decât Cristiano Ronaldo.

sursa foto twitter

sursa foto twitter

Nu degeaba Armani spunea în decembrie pentru WWD “ Calvin Harris este un adevărat cosmopolit, un tânăr dinamic care este capabil să atragă numeroşi oameni cu muzica şi energia sa. Nu este un model standard, iar asta crează o legătură mult mai sinceră şi mai strânsă cu publicul.”

CITESTE SI: Cei mai sexy bărbați britanici

Adam Richard Wiles, cunoscut mai bine după numele său de scenă Calvin Harris, este un compozitor, cântăreţ şi DJ din Scoţia. După ce în 2014 a fost desemnat drept cel mai bine plătit DJ din lume, a fost desemnat să reprezinte imaginea Armani, pozând pentru colecţia de primăvară-vară 2015 a celebrei case de modă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top