Connect with us

Revistateo.ro

Întrebările pe care ar trebui să ți le pui înainte să te desparți de el

Cuplu

Întrebările pe care ar trebui să ți le pui înainte să te desparți de el

Înainte să renunți la o relație gândește-te la tot efortul pe care l-ai depus și întreabă-te dacă ai oferit tot ce îți stătea în putință. Este ușor să te pierzi pe parcurs atât timp cât nu te-ai implicat complet și nu ai dat tot ce aveai mai bun. O relație nu înseamnă doar momente frumoase, ci înseamnă sacrificii și compromisuri pentru ca lucrurile să meargă bine.

Nu te lăsa influențată de cei din jur. Distanțează- te de situație și întreabă-te dacă nu cumva te lași influențată de părinți, prieteni sau o altă persoană care ți-a atras atenția. Lasă la o parte toate toate sfaturile care vin din exterior și gândește-te la ceea ce ați trăit împreună. Trebuie să fie decizia ta și numai a ta și trebuie să fii împlinită la final.

CITEȘTE ȘI: DRAGOBETELE SAU ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR LA ROMÂNI

Întreabă-te dacă nu cumva acționezi din impuls. Îți dorești o despărțire pentru că este cu adevărat ceea ce ai nevoie sau îți dorești o despărțire pentru că asta pare să fie soluția cea mai bună pe moment? Ia deciziile cu calm și analizează bine lucrurile. Nu acționa la nervi sau impulsionată de anumite evenimente, pentru că nu este o alegere pe care să o faci imediat. Pe de altă parte, este cazul să te întrebi dacă ți-ai exprimat clar dorințele și nevoile. De multe ori nu arătăm persoanei de lângp noi ceea ce ne dorim cu adevărat, dar așteptăm să primim. Comunicarea este cheia unei relații de succes. Lasă-l să te descopere și arată-i toate nemulțumirile tale.

Există mai multe argumente pro decât contra? Dacă există mai multe lucruri negative decât pozitive în relația voastră e ste probabil timpul să o închei, dar dacă lucrurile nu stau chiar atât de grav, ai putea să cântărești din nou alegerile pe care ești pe cale să le faci.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top