Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturile de care trebuie să ții cont PRIMĂVARA ACEASTA, în funcție de zodie

Stiri

Sfaturile de care trebuie să ții cont PRIMĂVARA ACEASTA, în funcție de zodie

Sfaturile de care trebuie să ții cont PRIMĂVARA ACEASTA, în funcție de zodie

BERBEC: AI GRIJĂ LA BANI
Berbecul trebuie să economisească din timp banii dacă dorește să se bucure de ei vara aceasta. Iar primăvara este sezonul prielnic pentru a reduce din cheltuielile de fițe astfel încât să își pună în funcțiune toate planurile visate pentru vară.

TAUR: AI GRIJĂ LA EXCESE
Taurii pot face multe excese, mai ales de ordin alimentar. Atenție cum faci sport și ce fel de alimente consumi în lunile următoare. Este bine să îți menții corpul în formă dar nu exagera cu forța și alimentația. Trebuie să existe un echilibru în orice.

CITEȘTE ȘI: ANUL NOU CHINEZESC – 4 MARI PROVOCĂRI PENTRU TOATE ZODIILE

GEMENI: AI GRIJĂ LA PRIETENI
Gemenii vor începe să își dea seama care sunt lucrurile cu adevărat prețioase în această viață, începând cu luna aprilie. Tot anul 2015 va fi pentru Gemeni un an al redescoperirii, în care se va lovi de multe ori cu capul de prag și va alege bine între prieteni.

RAC: AI GRIJĂ LA MINCIUNI
Respectând proverbul „Minciuna are picioare scurte”, s-ar putea să te trezești cu toate planurile de viață spulberate dacă vei mai continua să îți clădești o imagine bazată pe neadevăruri. Arată-le lumii cum ești tu de fapt și aceasta te va aprecia, încetul cu încetul.

LEU: AI GRIJĂ LA CONFLICTELE VERBALE
Leii riscă să se izoleze foarte tare dacă vor ține morțiș în continuare să aibă mereu ultimul cuvânt sau să se considere prea puțin puși în valoarea de cei din jur. Primăvara este anotimpul perfect pentru a-și pune ordine în gânduri.

FECIOARĂ: AI GRIJĂ LA DEPRIMĂRI
Fecioarele tind de multe ori să trăîască totul la intensitate maximă, iar asta nu le va lipsi nici în următoarele trei luni. Trebuie să aibă grijă la căderile de moral și să își amintească ce a învățat din episoadele nefericite din trecut, pentru a se putea ridica și a radia de fericire.

BALANȚĂ: AI GRIJĂ LA AVENTURILE SEXUALE
Unele aventuri sexuale nu trebuie confundate cu marile iubiri. Balanțele tind să se atașeze de un partener sexual și au așteptări prea mari, iar ceea ce trebuie să învețe primăvara asta este că există iubiți și doar persoane cu care să faci sex.

SCORPION: AI GRIJĂ CU NARCISISMUL
Anumite succese din luna martie te vor face să nu mai privești lumea deloc din stratosfera în care te-ai urcat. Dar căderea de pe urmă s-ar putea să fie atât de dureroasă încât reparația spirituală va dura ani de zile.

SĂGETĂTOR: AI GRIJĂ CUI ÎI SPUI LUCRURILE PERSONALE
Este bine să ai o prietenă foarte bună sau frați care să te ajute la greu, însă ferește-te cât poți să le spui chiar tot ce ți se întâmplă. Pot exista persoane de încredere până la proba contrarie.

CAPRICORN: AI GRIJĂ LA VISARE
Capricornul intră într-o stare melancolică cum nu a mai trăit de ani buni. Are în cap o serie de proiecte care vor fi finalizate mai mult în mintea lor. N-ar fi rău să te apuci de ele cât ai această energie și entuziasmul este de partea ta.

VĂRSĂTOR: AI GRIJĂ LA FAPTELE BUNE…
Facerea de bine… Știm cu toții proverbul. Nu sări în ajutor pentru toată lumea pentru că te vei trezi cu întoarcerea spatelui când îți va fi lumea mai dragă. Luna mai este prielnică pentru a-ți demonstra capacitatea de a strânge fonduri pentru o cauză umanitară.

PEȘTI: AI GRIJĂ LA RELAȚIILE SOCIALE
Nu le arăta celor din gașca ta, fie că sunt parteneri de afaceri sau simpli amici, că ești afectat de probleme personale și nici măcar nu le spune care sunt aceste probleme. Unele persoane se vor băga precum drăcușorul în relațiile tale intime, iar asta te va deconcerta total și riști să pierzi persoane foarte dragi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top