Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

6 întrebări pe care îți e rușine să le pui despre propriul tău corp

6 întrebări pe care îți e rușine să le pui despre propriul tău corp

1. DE CE NE PLACE SĂ NE MIROSIM GAZELE INTESTINALE?
Oamenii de știință au ajuns la concluzia că nu avem nicio problemă cu propriile noastre mirosuri deoarece fiecare persoană miroase altfel atunci când eliberează toxinele prin gaze. În momentul în care miroși gazele unei alte persoane, creierul răspunde agresiv deoarece nu este familiarizat cu alte tipuri de bacterii și toxine decât cele pe care le cunoști tu.

2. DE CE NE MIROASE GURA CHIAR DACĂ NE SPĂLĂM PE DINȚI?
În realitate, spălatul pe dinți nu face decât să diminueze mirosul neplăcut iar pentru a combate acest miros pe parcursul zilei, medicii recomandă hidratare continuă: da, beți multă apă. De asemenea, dacă nu țineți prea mult gura închisă, mirosul nu va fi la fel de puternic pentru că oxigenul distruge bacteriile care s-au acomodat în căldura cavității tale bucale.

CITEȘTE ȘI: SFATURI PENTRU SĂNĂTATEA OCHILOR

3. ESTE NORMAL SĂ URINĂM ÎN APA MĂRII?
În teorie, da. Urina este compusă 95% din apă și sodiu, componente care există deja în mări și oceane. Cealaltă componentă a urinei se numește uree, iar oamenii de știință au aflat că aceasta, în combinație cu apa, produce amoniu.

4. DE CE MERGEM LA TOALETĂ DUPĂ CE BEM CAFEA?
50% dintre băutorii de cafea merg imediat la baie după o singură ceașcă, potrivit studiilor în domeniu. Răspunsul este simplu: cofeina stimulează contracția musculară, inclusiv a intestinelor tale.

5. ESTE RĂU DACĂ NE ABȚINEM DE LA ELIMINAREA GAZELOR?
Gazele intestinale sunt parte a procesului digestiv natural al corpului nostru. O eliminare de gaze este un semnal de alarmă că în corpul tău există prea multe toxine care trebuie eliminate. Să te abții de la eliminarea gazelor din cauza rușinii este rău pentru sănătatea ta: acest lucru poate provoca apariția hemoroizilor.

6. DE CE ÎNCĂRUNȚIM?
De fapt, odată cu înaintarea în vârstă, ne apropiem de culoarea naturală a părului nostru. Exact așa cum ați citit: culoarea naturală a părului este gri sau albă. Și asta deoarece atunci când suntem tineri, corpul nostru produce pigmenți care colorează părul în diferite culori, evitând culoarea naturală. Odată cu îmbătrânirea acest proces devine mai lent și părul nostru își recapătă culoarea naturală.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top