Connect with us

Revistateo.ro

Kelly Clarkson spune că nimeni nu vrea să colaboreze cu ea

Inedit

Kelly Clarkson spune că nimeni nu vrea să colaboreze cu ea

Kelly Clarkson spune că nimeni nu vrea să colaboreze cu ea.

Au trecut 13 ani de când Kelly Clarkson a câştigat American Idol, celebrul concurs de talente din S.U.A. şi a avut numeroase melodii ce au ocupat primele poziţii în clasamentele muzicale. De aici poate şi supărarea cântăreţei în ceea ce priveşte încercarea de a găsi pe cineva cu care să colaboreze.

„Sincer vă spun, aş colabora cu o grămadă de oameni, doar că de obicei toată lumea spune nu”, a declarat tripla câştigătoare a premiilor Grammy pentru BBC Radio 1. „NU glumesc, chiar am întrebat mai multe persoane, ale căror nume nu le voi face publice, dar nu ştiu…”, a mai adăugat aceasta.

Kelly Clarkson a mai spus: „Întreb oameni buni, de calitate, nu vreau să colaborez cu persoane mediocre. Vreau oameni care sunt vocalişti grozavi, dar nu vreau să numesc acum pe cineva. După cum spuneam, am întrebat numeroase persoane… Câteodată mă simt ca şi cum aş avea ciumă, ori lepră, de parcă dacă s-ar apropia de mine… Nu ştiu.”

CITEŞTE ŞI: Vanilla Ice a fost arestat pentru furt

După cum a declarat şi vedeta, aceasta nu vrea să colaboreze cu oameni mediocri şi se ştie faptul că a fost destul de critică în trecut la adresa mai multor artişti. Spre exemplu, în timp ce urmărea premiile MTV din 2013, care au inclus reprezentaţiile lui Miley Cirus, Lady Gaga şi ale lui Katy Perry, Klarkson scria pe o reţea de socializare “Tocmai am văzut o serie de performeri de la VMA-ul de aseară. Două cuvinte…#pitchystrippers (ofensă adusă celor care stau dezbrăcate pe scenă)”.

Cântăreaţa de 32 de ani, care a născut o fetiţă în iunie, spune că a reuşit totuşi să convingă un nume mare să lucreze cu ea. “L-am făcut pe John Legend să spună da şi el este de treabă. Îl voi păstra pe John Legend. Este foarte credibil şi talentat” a spus Kelly Clarkson.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top