Connect with us

Revistateo.ro

8 lucruri interesante despre femeia pe care o urăsc fanii Beatles

Stiri

8 lucruri interesante despre femeia pe care o urăsc fanii Beatles

Îți prezentăm 8 lucruri interesante despre femeia pe care o urăsc cel mai tare fanii Beatles: Yoko Ono. Fanii Beatles au pus tot timpul destrămarea grupului pe seama relației dintre John Lennon și Yoko Ono, relație care l-a îndepărtat tot mai tare de colegii săi de trupă.

The Beatles a fost trupa care a marcat fără doar și poate secolul XX, formată din cei 4 cântăreți fabuloși: John Lennon, Paul McCartney, Ringo Starr și George Harrison. Cu toate că fanii susțin că Yoko Ono a dus la destrămarea trupei, John Lennon era de altă părere: acesta susținea că Yoko Ono îl inspiră cel mai mult în crearea celor mai sincere și personale melodii ale formației.

După moartea lui Lennon în 1980, Yoko Ono și-a continuat viașa refugiindu-se în arta plastică. Iată 8 lucruri interesante despre femeia din viața lui Lennon:

1. PRIMA FEMEIE DE LA FILOZOFIE
Yoko Ono nu era o femeie ca oricare alta înainte să îl cunoască pe Lennon. Aceasta a studiat arta plasică, devenind o artistă respectată de critici, și a fost prima femeie care a intrat la Filozofie, la Universitatea Gakushui din Japonia.

CITEȘTE ȘI: PAUL MCCARTNEY A CELEBRAT ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR CÂNTÂND

2. CĂSĂTORIE DE CIUDĂ
Părinții ei, în special mama, nu era de acord niciodată cu relațiile fetei. Yoko Ono s-a căsătorit în 1996 cu compozitorul Toshi Ichiyanagi, de care a divorțat la scurt timp pentru că nu a fost niciodată fericită.

3. CUM L-A CUNOSCUT PE LENNON
Yoko Ono l-a invitat pe liderul trupei The Beales, Paul McCartney, la o expoziție de-a sa în Londra, însă acesta nu a putut ajunge așa că l-a trimis pe colegul și prietenul său, John Lennon. Acesta s-a îndrăgosit iremediabil de artista japoneză, chiar căsătorit fiind cu Cynthia Powell.

4. MAMA LUI ONO
Mama artistei nipone este și ea pictoriță, dar asta nu a fost suficient pentru ca cele două să aibă o relație apropiată. Mama lui Yoko Ono a declarat în repetate rânduri că nu este deloc mândră de fiica sa pentru relația pe care o are cu John Lennon.

5. FIICA LUI YOKO ONO
Yoko Ono are o ”moștenire” din căsătoria cu Anthony Cox, un interpret cunoscut de jazz în anii 60 și 70. Acesta nu a putut accepta relația dintre soția sa și John Lennon, motiv pentru care și-a părăsit fiica, Kyoko Chan Cox, din ”funcția” de tată. Melodia „Cold Turkey” se referă la fiica lui Yoko Ono.

6. DOI VIRGINI
John Lennon și Yoko Ono au scos un album împreună care se intitulează „Doi virgini”. Albumul urma să devină unul scandalos în lumea întreagă deoarece cei doi apăreau dezbrăcați pe coperta acestuia.

7. NUNTA SECOLULUI XX
Nunta care a avut loc între John Lennon și Yoko Ono se spune că a fost cea mai mediatizată și mai comentată nuntă din secolul trecut. Cei doi și-au unit destinele la Gibraltar, pe 20 martie 1969.

8. NU YOKO ONO A DUS LA DESTRĂMAREA BANDULUI
Paul McCartney a dorit să precizeze motivele rupturii The Beatles, după ce a părăsit trupa: „În mod sigur nu ea a destrămat trupa, nu cred că poate fi responsabilizată pentru asta, noi oricum eram deja dezintegrați”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top