Connect with us

Revistateo.ro

Ce parfum să porți primăvara aceasta

Stiri

Ce parfum să porți primăvara aceasta

Parfumul este nelipsit pentru orice femeie, iar odată cu iarna pleacă și aromele grele, puternice. Este timpul să revenim la parfumuri mai fresh, mai optimiste și mai ușoare, care să readucă sorele în viața noastră. Iată câteva dintre cele mai bune variante!

CITEȘTE ȘI: TRUCURI PE CARE SĂ LE URMEZI CÂND CUMPERI UN PARFUM

chloe

See by Chloé Eau Fraîche este un parfum ușor, cu note feminine de flori de măr, iasomie și zambilă, perfect pentru zilele obișnuite la birou.

marc jacobs

Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Delight Edition cu nuanțe proaspete de caisă, portocală și zmeură, acesta este un parfum fructat, perfect pentru iubitoarele de arome fresh.

calvin klein

Calvin Klein Endless Euphoria este un parfum clasic care a fost îmbogățit cu note de floare de cireș, mandarin, violete și bergamotă. Perfect pentru persoanele care agrează parfumurile subtile, florale.

 

 

dolce gabana

 

Dolce & Gabbana Dolce are o aromă pură, un amestec fin de frunze de Neroli narcise albe și crin alb de apă. Este un parfum special creat pentru gusturile sofisticate.

escada

Escada Born in Paradise are note subtile de pepene, măr verde, ananas și lapte de cocos. Est eun parfum jucăuș, potrivit pentru gusturile nonconfirmiste, pentru firile vesele și optimiste.

salvatore

Salvatore Ferragamo Signorina Eleganza are note de pară și patchouli care îl transfomră într-un parfum energizant, fresh, perfect pentru zilele însorite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top