Connect with us

Revistateo.ro

Cum să dai strălucire pielii tale

Cosmetica

Cum să dai strălucire pielii tale

Știm cu toții cât de revigorant poate fi un duș fierbinte, mai ales în zilele friguroase, însă aceasta nu este cea mai bună soluție. Apa fierbinte îndepărtează toate uleiurile naturale din piele și nu numai că usucă tenul, dar îl privează de strălucirea sa naturală. Încearcă să faci duș cu apă călduță și în fiecare dimineață să te speli pe față cu apă rece. Vei vedea diferența!

CITEȘTE ȘI: DEMACHIEREA CU ULEI CEA MAI EFICIENTĂ METODĂ

Alege produse cosmetice fără parfum și fără alcool. Acestea usucă pielea și o lasă mată, fără strălucire. Acestea sunt un pericol pentru tenul tău, mai ales dacă ai pielea uscată sau sensibilă. Încearcă să folosești cel puțin o dată pe zi ingrediente naturale. Spre exemplu, uleiul de argan este soluția perfectă pentru un tratament de noapte, deoarece hidratează în profunzime și protejează tenul de apariția semnelor îmbătrânirii cum ar fi pete, riduri sau linii fine.

Exercițiile fizice au un rol foarte important pentru sănătatea și strălucirea naturală a pielii. Astfel îți stimulezi circiulația și tenul are un aspect luminos, proaspăt. Totodată vei elimina toate toxinele din organism și vei avea un tonus general mai bun. Dacă nu ești un fan al sportului, încearcă mersul pe jos, alergatul ușor sau mersul de biciletă. Orientează-te spre activități distractive care să te pună în mișcare.

Nu uita să îți exfoliezi pielea! Exfolierea are un rol extrem de important pentru obținerea aspectului natural și strălucitor al tenului. Nu numai că vei curăța în profunzime și vei îndepărta celulele moarte, dar fața ta va fi mult mai luminoasă și mai strălucitoare. Folosește ingrediente naturale precum zahărul, zațul de cafea sau sarea și combină-le cu uleiul vegetale precum uleiul de cocos, uleiul de măsline sau uleiul de migdale dulci. Rezultatele vor fi icnredibile!

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top