Connect with us

Revistateo.ro

horoscop 22 februarie 2015

Stiri

Horoscop 22 februarie 2015

Horoscop 22 februarie 2015 – Berbec Nu trebuie sa scazi niciodata ritmul in evolutia ta catre succes, nici macar in acele clipe cand ti se pare ca toate merg bine. Stii cum se spune: nu te culca pe o ureche, ci lupta mai departe sa-ti demonstrezi valoarea si sa obtii ceea ce visezi sa primesti de la viata. Nu te opri din urcusul tau continuu, pentru ca nici nu stii cum, exact in acel moment de ragaz, trece sansa pe langa tine. Pedaleaza in continuare, si mai sus spre ceea ce ti-ai propus. Invata de la altii solutii de succes, caci ai destule exemplu in preajma care merita sa fie urmate pentru ca ele au ajuns deja acolo unde tu deocamdata visezi sa urci!

Horoscop 22 februarie 2015 – Taur Nu trebuie sa le iei pe toate chiar asa in serios, ci merita sa mai tratezi si in gluma unele lucruri. De exemplu, oricat de mult ai tine tu la securitatea materiala, nu privi banii ca pe un bau-bau de care trebuie sa te temi la orice pas, ci ca pe un prieten cu care te poti si juca. Cheltui si de placere, mergi la cumparaturi doar ca sa te relaxezi, nu te gandi cu atata incrancenare doar la rate, datorii si restante. Toate vor fi duse cu bine la capat, daca nu te cramponezi de chestiunea banilor ca si cum ar fi vitala. Da, e important sa ai bani, dar nu le da mai multa importanta decat merita. Cat sunt, suna bine, bucura-te de ei!

Horoscop 22 februarie 2015 – Gemeni Imaginatia poate fi calea catre cele mai inteligente solutii, ca atare lasa-ti mintea sa zburde in voie, pentru ca va naste idei excelente pentru problemele care te macina acum. Nu te lasa dominat de altii mai rigizi sau mai demodati care iti spun ca numai unele cai duc acolo unde vrei, pentru ca tu ai la dispozitie un instrument invincibil: creativitatea. Foloseste-te de ea cu incredere, din abundenta, si ai curajul sa inventezi noi si noi solutii. Nu te opri la ceea ce iti spun altii ca e bine sau corect. Tu trebuie sa indraznesti sa treci si in zona iluziei, a visului, pentru ca acolo vei gasi idei de exceptie. Vizeaza liber, inventeaza!

Horoscop 22 februarie 2015 – Rac Se deschide in fata ta o etapa noua si interesanta. Iti dai seama ca exista si unele riscuri, pe ici, pe colo, dar esti gata sa ti le asumi, desi nu esti, din fire, stilul aventuros. De data aceasta te atrage prea mult directia aceasta ca sa-i poti rezista, de aceea iti iei inima in dinti si faci primul pas spre aceasta noua directie care e deocamdata necunoscuta. Ai incredere, apropie-te de acest nou tel cu mai mult curaj, fara sa te temi de hopuri. Probele de incercare vor exista intotdeauna, dar important e ca tu sa iei startul cu inima plina de optimism si entuziasm, curios sa vezi incotro duce noul sens. Mareste pasul, apropie-te de tinta care te atrage ca un magnet!

Horoscop 22 februarie 2015 – Leu Prietenia adevarata nu inseamna ca trebuie sa-l schimbi pe cel de langa tine. Daca tii la el, il placi asa cum e, deci incearca sa-l vezi ca pe omul care te completeaza, nu neaparat ca pe cel care face totul dupa cum ii spui tu. Azi vei primi dovezi clare de prietenie din partea unei persoane care iti sta alaturi la bine si la greu, poate chiar o persoana de la care nu asteptai asemenea gesturi de loialitate, deci il poti privi de acum inainte ca pe un companion de nadejde. Priveste cu calm si cu rabdare relatia care se leaga intre voi, pentru ca sunt mari sanse ca de aici sa se nasca o prietenie de durata, daca amandoi o tratati la fel de serios.

Horoscop 22 februarie 2015 – Fecioara Te cam opui schimbarii, desi, in sinea ta, iti dai seama ca nu mai poti continua in aceeasi directie ca pana acum. Sufletul tau vrea altceva, dar totodata ii este frica sa ia decizii. Poate ar fi bine sa lasi lucrurile sa curga de la sine, o vreme, pana te obisnuiesti cu ideea ca va veni si momentul schimbarii, la un moment dat. Cand vei fi prins deja in iuresul acelor transformari inevitabile, le vei accepta ca atare. Uneori, cel mai usor sa inveti sa inoti, e sa fii aruncat direct in apa. Cam asa pasesti si tu acum: esti aruncat in toiul unei furtuni reformatoare si te adaptezi din mers noului, fie ca esti sau nu dornic de schimbare. Vei fi, pana la urma!

Horoscop 22 februarie 2015 – Balanta
Asculta cu atentie povestile nu tocmai fericite ale celor din jur, pentru ca vei invata enorm si necazurile sau ghinioanele altora. E bine sa mai auzi si astfel de experiente, pentru ca ele iti pot atrage la timp atentia ca exista si riscuri, si pericole, si greseli, si decat sa te confrunti tu direct cu ele, poti invata de la ceilalti. Unii chiar sunt gata sa-si impartaseasca experientele nefaste cu multa sinceritate, chiar daca nu ii pun in cea mai buna lumina, pentru ca n-ar dori sa mai treaca si altii prin ce au trecut ei. Stai cu urechile palnie la povestile lor: nu compatimire vor ei, nici sa te sperie, ci iti ofera niste ponturi gata verificate pentru a le folosi si tu, daca vei trece vreodata prin ceva similar.

Horoscop 22 februarie 2015 – Scorpion
Integreaza-te in mediul care se deschide in fata ta, pentru ca te vei simti excelent printre acei oameni. Vei vedea cat de multe ai in comun cu ei, cat de usoara e comunicarea, de parca ati fi cu totii din aceeasi familie. Poate nici acasa nu esti atat de bine inteles, cum esti astazi de aceste persoane atat de diferite, si totusi atat de asemanatoare. Azi ai un puternic sentiment de apartenenta la un grup, la un colectiv bine inchegat, care te primeste cu bratele deschise ca pe unul de-al lor. De tine depinde sa te faci placut de acestia, deci fii amabil, comunicativ, pozitiv, ca sa te adaptezi de minune!

Horoscop 22 februarie 2015 – Sagetator
Orice lucru minunat are la baza un sacrificiu, si merita sa faci si tu astfel de gesturi ca sa poti duce mai departe ce ai inceput. Azi traiesti, la nivel personal, ceva din balada mesterului Manole, pentru ca sacrifici ceva pentru visul tau cel mare. Nu te gandi la ce renunti sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obtine la capatul acestor eforturi. Merita, deci nu mai analiza tributul ce se cere platit, pentru ca recompensa pe care o vei obtine la final e un puternic sentiment de satisfactie, de implinire, care contrabalanseaza perfect toate aceste emotii negative trecatoare. Nu conteaza suferinta de acum fata de bucuria de la capat!

Horoscop 22 februarie 2015- Capricorn Ai mare noroc astazi! Desi te cam joci cu riscul – dar de obicei, n-o faci – urmarile propriilor tale neglijente nu se vad, de parca ai fi protejat de o aripa nevazuta. Faci lucruri clar riscante, care altadata ar fi generat adevarate probleme, dar de data aceasta te joci cu focul si, culmea, nu te arzi! Asta nu inseamna ca trebuie sa faci din acest tip de aventura o practica obisnuita, ca nu se stie de cate ori merge ulciorul la apa. Daca ai scapat de consecinte neplacute acum, nu inseamna ca va mai merge si altadata, ca atare nu crede ca esti invincibil. E noroc, asa e, dar nu tine vesnic!

Horoscop 22 februarie 2015- Varsator Ai curajul propriilor opinii, nu sta in banca ta lasandu-i pe altii sa-si dea cu parerea, cand ai si tu atatea comentarii interesante de facut. Poate ideile tale suna un pic altfel, mai indraznete sau mai moderne si greu de acceptat de ceilalti, dar intr-o zi lumea iti va da dreptate si va ajunge la vorba ta. Esti un vizionar, cu un pas inaintea multora, dar nu trebuie sa taci doar pentru ca vezi lucrurile altfel. Poti fi un deschizator de drumuri pentru cei care nu au curaj sa se aventureze spre directii nebatatorite. Fii tu cel care le arata ca se poate si altfel, ca exista si alte variante, si poate prin exemplu personal te vor urma!

Horoscop 22 februarie 2015- Pesti Iubirea te face sa te simti bine in pielea ta si il vezi si pe cel drag intr-o lumina desavarsita. Totul ti se pare perfect atunci cand iubesti si cand primesti aceleasi sentimente inapoi, de aceea esti mult mai generos in gesturi de afectiune. Cei la care tii au numai de castigat de pe urma acestei abundente de emotii frumoase si ganduri bune pe care le oferi pe tava, pentru ca, atat timp cat ii stii pe ei fericiti, ca se bucura de ceea ce ai tu de oferit, tie nu-ti mai trebuie nimic in schimb. Mai pui o caramida la relatia perfecta la care iti aduci contributia zi de zi si esti multumit de perspectivele promitatoare.

Horoscop 22 februarie 2015 oferit de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top