Connect with us

Revistateo.ro

Măști pentru corp

Frumusete

Măști pentru corp

1. Mască de corp cu cacao. Cacaoa este recunoscută pentru proprietățile sale intens hidratante. Are un conținut bogat în antioxidanți și numeroase minerale esențiale precum potasiu, magneziu și calciu. Nivelurile ridicate de cafeină și teobromină au efecte extraordinare asupra pielii. Cafeina este absorbită rapid în piele, previne acumularea în exces a grăsimii și hidratează în profunzime. Asta face din masca corporală cu cacao un tratament eficient împotriva celulitei. Teobromina are un efect similar, dar mai ușor decât al cafeinei.

CITEȘTE ȘI: TURMERICUL – SOLUȚIA IDEALĂ PENTRU TENUL GRAS

Pentru a prepara această mască ai nevoie de 10 picături de ulei esențial de trandafir, 50 de grame de cacao pudră organică, 50 de grame de ceai verde, 50 de grame de gel de aloe vera, 50 de grame de argilă. Se amestecă bine toate ingredientele până ce se formează o pastă. Dacă este necesar, amestecă-le cu ajutorul unui blender. Cu ajutorul unei pensule mari se aplică pe toată suprafașa corpului, în special în zonele cu celulită. Las-o să se usuce timp de 20 de minute și apoi spală-te cu apă călduță.

2. Mască de corp cu citrice și roxmarin. Rozmarinul îți relaxează simțurile și te calmează, în timp ce fructele citrice ajută la exfolierea pielii în profunzime și ajută la eliminarea radicalilor liberi din piele. Cu ajutorul acestei măști se pot îndepărta petele sau zonele cu acnee de pe corp. Este destinată persoanelor cu pielea uscată.

Pentru a prepara această mască ai nevoie de 2 linguri de rozmarin proaspăt zdrobit, 2 linguri de suc de lămâie, 2 linguri de suc de grepfruit, o lingură de miere de albine, un sfert de cană de sare de mare, un sfert de cană de ulei de sâmburi de struguri. Se amestecă sucul de lămâie cu mierea până ce aceasta din urmă se dizolvă complet. Se adaugă apoi restul de ingrediente și se formează o pastă groasă care se aplică pe tot corpul și se lasă să acționeze 20-30 de minute. Spală-te apoi cu apă călduță.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top