Connect with us

Revistateo.ro

EUROVISION 2015, INTERVIU EXCLUSIV CU LARA LEE: "Am ales să nu ascult celelalte piese finaliste"

Stiri

EUROVISION 2015, INTERVIU EXCLUSIV CU LARA LEE: „Am ales să nu ascult celelalte piese finaliste”

Teotrandafir.com: Pentru cei care nu te cunosc, spune-le într-o propoziţie cine este Lara Lee.
Lara Lee: Lara Lee este un nume nou, nu foarte cunoscut pe piaţa muzicală. Pot spune că m-am reinventat, m-am maturizat. Numele meu real este Larisa Ciortan, fosta membră a trupei T&L, cu care am reuşit performanţa de a ajunge pe locul 4 în primul sezon X Factor având-o drept mentor pe Paula Seling.

De la X Factor la Eurovision: care sunt diferenţele pe care le-ai remarcat dintre juriul de la X Factor şi cel de la Eurovision, dincolo de profesionalism?
X Factorul şi Eurovisionul reprezintă două experienţe diferite, dar amândouă contibuie la dezvoltarea mea artistică. Învăţ constant să fiu foarte puternică şi foarte bine pregătită atât psihic, cât şi profesional. Invăţ că publicul este cel căruia trebuie să i te dăruieşti, cel pe care trebuie să îl câştigi. Pot spune că juriul de la X Factor e diferit faţă de cel de la Eurovision pentru că scopul lor e diferit. La X Factor se caută un potenţial superstar, idolul unei generaţii în timp ce juriul Eurovision caută o piesă care ar putea reprezenta cu succes România la Eurovision Song Contest.

CITEŞTE ŞI: RUSLANA VINE LA CRAIOVA

De ce se numeşte piesa ta Superman? Fanii Spiderman se vor supăra!
Piesa mea se numeşte Superman, fără nicio legătură cu binecunoscutul personaj. Totuşi, tema piesei ar putea să amintească de motivul Sburătorului din literatura românească, un simbol al iubirii neîmpărtăşite. Piesa Superman “povesteşte” despre o fată care iubeşte şi este părăsită de cel pe care ea îl consideră eroul ei; bărbatul ideal. Ea are nevoie ca el să o salveze de emoţiile nesigure şi chiar dacă el se ntoarce la ea, s-ar putea să o părăsească din nou. Cu toţii am trecut prin asemenea momente în viaţă când am avut nevoie ca cineva să fie acolo pentru noi, pentru a ne simţi în siguranţă. Ziua putem lăsa emoţiile deoparte, dar noaptea devine duşmanul nostru atunci când suntem singuri şi nu putem fugi de sentimentele noastre.

Care crezi că este cel mai mare rival de la Selectia Naţională?
Cel mai mare rival de la Selecţia Naţionala sunt eu însămi pentru că îmi doresc să mă autodepăşesc şi să demonstrez românilor că îi pot reprezenta cu succes pe scena de Viena. Eu şi echipa mea muncim foarte mult în acest sens şi sper ca totul să iasă perfect aşa cum ne dorim.

Ai urmărit Eurovision până acum? Ce artişti care au participat la Eurovision te-au impresionat cel mai tare?
Bineânţeles, urmăresc în fiecare an fenomenul Eurovision. În fiecare an am piese favorite, însă preferata mea rămâne “Day after day” cântată de reprezentanţii Azerbaijanului, Elnur & Samir , în 2008.

Ce părere ai despre victoria Conchitei Wurst de anul trecut?
Cred că victoria Conchitei a fost una binemeritată. Încă de la prima ei apariţie am ştiut ca va câştiga… pe lângă impactul vizual, trebuie să recunoaştem că a avut o piesă foarte bună şi o voce pe măsură.

EUROVISION 2015 INTERVIU EXCLUSIV CU LARA LEE Am ales sa nu ascult celelalte piese finaliste.1

Cum va fi showul Larei Lee pentru Eurovision?
Avem foarte multe idei şi speranţe să ne iasă un show memorabil şi inovator. Pot să vă dezvalui faptul că voi avea două backing vocaliste profesioniste din Suedia şi voi lucra cu dansatori de top din Romaânia, coregrafia fiind semnată de talentatul Emil Rengle, creative director la showul Vocea României. Mi-am propus să punctez la toate capitolele: imagine, viziune, concept, dans, voce.

Crezi în existenta unor super-bărbaţi?
Fiecare femeie îşi doreşte alaturi un super-bărbat, un bărbat ideal. Consider că e foarte important să nu ne pierdem speranţa şi să credem în permanenţă în existenţa sufletului pereche. Deşi trăim în perioada vitezei şi relaţiile nu mai sunt la fel de trainice eu îmi doresc respect, siguranţă şi încredere. Visez la fericirea absolută între două suflete pereche.

Pentru că Eurovision va fi de Ziua Femeii, îţi urăm La mulţi ani de pe acum. Ce mesaj le transmiţi româncelor care citesc site-ul teotrandafir.com?
Urez şi eu „La mulţi ani” tutor cititoarelor site-ului teotrandafir.com. Le doresc să fie sămătoase, fericite şi mereu pozitive. În acelasi timp, aş dori să le multumesc tuturor celor care cred în piesa Superman şi mă susţin. Fiţi pozitivi, credeţi în visele voastre, munciţi din greu şi fiţi sinceri cu voi înşivă!

Dacă nu vei merge mai departe la Viena, ce piesă ai trimite în locul tău din cele prezente în Finală?
Pentru că mi-am promis să-mi canalizez întreaga atenţie asupra proiectului Superman trebuie să recunosc că am ales să nu ascult celelalte piese finaliste. Prin urmare Superman e singura piesă pe care aş trimite-o la Viena.

2 Comments

2 Comments

  1. Aurelian

    2015-02-23T21:21:35+02:00 at 2015-02-23T21:21:35+02:00

    Larisa ( Lara Lee ) are o voce deosebita si sper sa ne reprezinte cu cu succes la EUROVISION 2015 ! Multa bafta !!!

  2. dexy

    2015-02-24T05:05:12+02:00 at 2015-02-24T05:05:12+02:00

    Piesa este foarte aglomerata,se aud si distorsiuni! Nu cred ca o sa intre!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top