Connect with us

Revistateo.ro

Ce să iei în considerare înainte să îți faci breton

Par & Coafuri

Ce să iei în considerare înainte să îți faci breton

Textura naturală a părului este foarte importantă. Din moment ce bretonul este scurt și eventual ușor filat, structura firului de păr va fi mult mai vizibilă în această zonă. De aceea trebuie să te asiguri că ea nu te va dezavantaja. De exemplu, dacă visezi la un rton perfect drept, iar tu ai părul ondulat, trebuie să îți asumi faptul că va trebui să îl aranjezi în fiecare zi cu peria sau cu placa de păr. Analizează-ți stilul de viață și vezi dacă ești dispusă să pierzi în fiecare dimineață câteva minute în plus pentru a te aranja.

CITEȘTE ȘI: TRATAMENTUL IDEAL PENTRU SCALPUL IRITAT

În general, oricare ar fi textura păriului tău, bretonul are nevoie să fie aranjat. Dacă ești genul de persoană care se trezește târziu și este mereu pe fugă, bretonul s-ar putea să nu fie variantă ideală pentru schimbarea ta de look. Ia mai bine în considerare o nouă culoare. În schimb, dacă îți place să stai mult în fața oglinzii, aceasta ar putea fi varianta perfecta.

Analizează dacă pe parcursul unei zile ai multe activități care îți impun să nu ai părul lăsat pe față, cum ar fi antrenamente sportive, sau mult timp petrecut în bucătărie. În acest caz, bretonul nu este cea mai bună soluție. Ce rost are să îl faci dacă îl vei ține prins cea mai mare parte din timp?

Femeileîși fac breton din nenumărate motive. Unul din cele maid es întânite este acela că vor să ascundă ceva. Poate că ai o frunte cu cicatrici sau acnee și vrei să o maschiz. În acest caz, bretonul ar putea agrava problema și ți-ar putea da mai multe bătăi de cap. Totodată, în funcție de motivul pentru care ai ales să te tunzi, trebuie să alegi ce fel de breton îți dorești. Cel mai bine este să consulți un specialist, care te va îndruma spre o coafură care să ți se potrivească.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top