Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Gestul INCREDIBIL făcut de un tată pentru fiica lui

Gestul INCREDIBIL făcut de un tată pentru fiica lui.

Semnele mari şi evidente, dobândite la naştere, pot face viaţa unui copil destul de grea, dar nişte părinţi iubitori din Marea Britanie au găsit o idee inedită pentru a lupta împotriva acestei probleme.

sursa foto mirror.co.uk

sursa foto mirror.co.uk

Tanya şi Adam Phillips şi-au tatuat picioarele cu semne ca cele ale fetiţei lor, Honey-Rae, de 18 luni. „Cu toate că în ochii noştri era perfectă, ştiam că oamenii o vor arăta cu degetul sau se vor uita urât la ea.”, a declarat mama copilului, pentru mirror.co.uk.

CITEŞTE ŞI: Ce spune numărul copiilor tăi despre tine

„Eram la coadă într-un magazin, când am văzut cum un cuplu mai în vârstă şoptea şi se uita la piciorul lui Honey-Rae. Eram uimită. Fusese prima dată când o scoteam afară fără să o acopăr, iar în acel moment toate temerile mele s-au confirmat. Oamenii sunt răi, chiar şi fără să-şi dea seama.”

De aici, tatăl fetiţei de un an şi jumătate a venit cu o idee care i-ar uimi chiar şi pe cei mai iubitori părinţi.

sursa foto mirror.co.uk

sursa foto mirror.co.uk

“Ne-am gândit să ne facem şi noi tatuaje asemănătoare de ceva vreme, dar în acel moment ne-am hotărât că este cazul să ne gândim serios la asta. După ce le-am terminat, i-am arătat lui Honey Rae. Le-a atins, apoi a zâmbit ca şi cum ar fi spus “Suntem o pereche”, arătând spre piciorul ei.”

sursa foto mirror.co.uk

sursa foto mirror.co.uk

“Dacă mai aveam nevoie de vreo asigurare că am făcut alegerea corectă, ei bine, am primit-o în acel moment”, au mai declarat părinţii fetiţei de 18 luni din Marea Britanie.

sursa foto mirror.co.uk

sursa foto mirror.co.uk

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top