Connect with us

Revistateo.ro

Primer - trucuri și sfaturi

Machiaj

Primer – trucuri și sfaturi

Machiajul poate face minuni pentru înfățișarea ta, atât timp cât este ales cu atenție și ți se potrivește. Primerul are un rol esențial în rutina ta zilnică, fixând machiajul și menținând pielea hidratată. Acesta reține umezeala în stratul de piele și astfel tenul tău este mereu fin, hidratat și catifelat. Acesta trebuie ales în funcție de tipul de ten și poate face mult mai mult decât să fixeze machiajul. Un primer poate fi transparent, ușor colorat, hidratant sau pe bază de apă pentru tenul gras și te ajută să îi dai pielii o strălucire naturală.

CITEȘTE ȘI: FOTO. TUTORIALE PENTRU UN MACHIAJ NATURAL

Dacă pielea ta este uscată, trebuie să alegi un primer ușor, roziu, care să ilumineze fața. Pentru tenul pătat alege un primer verzui care să estompeze imperfecțiunile tenului. Ingredientul principal din componența unui primer este siliconul. Acesta crează o bază fină care reține umezeala, umple porii dilatați, reduce aspectul liniilor fine, al cicatricilor și al coșurilor.  Practic, te ajută să ascunzi toate imperfecțiunile tenului.

Aplică o cantitate cât mai mică de primer. Nu este necesar să folosești mult, deoarece o cantitate cât un bob de mazăre este suficientă. Masează produsul cu mișcări ușoare, circulare, insistând pe zona T-ului, obraji și zonele cu cicatrici sau riduri. Primerul este perfect și pentru zona ochilor. Aplică o cantitate foarte mică și masează pleoapele cu degetul inelar, foarte ușor, fără să pui prea multă presiune.

Acest produs eficient poate fi utilizat chiar și pe gene. Astfel vei avea gene lungi, puternice și groase. Proprietățile sale hidratante fixează rimelul și îngroașă genele. Secretul este să aplici o cantitate foarte mică, cu ajutorul unei pensule de rimel spălată și uscată.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top