Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce trebuie să știți despre genele tale

Genele au o importanță foarte mare în ceea ce privește machiajul. Ele pot transforma fața și pot face o schimbare majoră în ceea ce privește machiajul!

Cred că orice fată descoperă machiajul și îndraznește să îl încerce pentru prima dată cu ajutorul rimelului. Rimelul este în majoritatea cazurilor primul produs de machiaj folosit de fetele care încep să se machieze… dar ce trebuie să știm despre machiajul genelor și îngrjirea lor?
mascara-tips-art_0

Rimelul este un produs cosmetic care se aplică peste gene cu ajutorul unei pensule pentru a le îngroșa și lungii dând un efect dramatic. Nu doar că acesta completează un machiaj, dar poate fi purtat singur, având propriul lui look! Rimelul vine în mai multe culori (negru, marouri, albastru, verde, etc.) care pot fi folosite pentru rezultate finale diferite. Marourile sunt folosite pentru un look mai natural pe când culorile mai extravagante devin foarte îndraznețe și pot creea niște machiaje foarte artistice!

Nu trebuie să uităm că rimelul este un produs care se usucă deasupra firelor de păr și se întărește, acesta afectând firul de păr. Este foarte important să demachiem ochii seara înainte de somn pentru a nu face rău atât ochilor cât și genelor care vor începe să cadă sau să se rărească!

smart-tips-and-tricks-for-beautiful-eyelashes_01

Cum ne îngrijim genele?
Este foarte simplu, ne demachiem în fiecare seară, înainte de culcare, pentru a nu usca firul de par complet. De asemenea de dimineață, spălarea pe față doar cu apă pune sângele în miscare și ajuta la revitalizarea lor.
Există de asemenea produse care oferă genelor diferitele proprietăți de care au nevoie să rămână intacte dar și produse care ajută la creșterea mai rapidă a acestora: Uleiul de ricin aplicat în cantități mici în zona genelor (evitați ochii) poate ajuta la creșterea mai rapidă a genelor!

Cum să ne machiem corect genele?
Nu toate femeile s-au născut cu gene curbate natural, așa că putem păcăli acest lucru cu un instrument de curbarea genelor! Acest instrument de înfrumusețare nu doar ofera senzația unor gene mult mai lungi dar curbarea acestora deschide ochiul mai mult și face ochii să pară mai mari!

expert-tools_eyelash-curler_pack-shot-cropCurbarea genelor se face înaintea aplicării rimelului pentru o curbare naturală și frumoasă!

Aplicăm rimelul în culoarea dorită și în cantitatea dorită pentru efectul care dorim să îl creem; de asemenea putem aplica rimelul și pe genele inferioare (partea de jos) în funcție de plăcerea fiecăruia!
Atenție însă la cantitatea folosită: Aplicarea în exces a produsul va produce senzația de ”picioare de paianjen” care este extrem de inestetică! Aveți grijă să separați genele cât de mult posibil!

Acest articol a fost scris de George Ioan Popescu, specialistul TeoTrandafir.com în secțiunea machiaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top