Connect with us

Revistateo.ro

Ce practici divinatorii ți se potrivesc, în funcție de zodie

Stiri

Ce practici divinatorii ți se potrivesc, în funcție de zodie

Ce practici divinatorii ți se potrivesc în funcție de zodie:

BERBECII GHICESC ÎN CAFEA
Dacă ești Berbec, ghicitul în cafea este pentru tine floare la ureche. Ai capacitatea de a vedea în zațul de cafea aspectele profunde ale lucrurilor și poți să îi ajuți pe cei din jur să învețe să fie mai practici atunci când se luptă pentru ei înșiși.

TAURII VĂD VIITORUL ÎN CĂRȚI
Nu doar că poți vedea ce se va întâmpla peste un an, doi sau zece cu persoanele apropiate ci, mai mult de atât, felul în care îți sunt detaliate evenimentele în cărți te ajută cum să te raportezi la anumite frici pe care le ai.

GEMENII VĂD TOTUL DESPRE TINE DACĂ SE UITĂ LA FRUNTEA TA
Gemenii văd totul pe fruntea oamenilor. Acesta este atent la forma generală a frunții, la ridurile și liniile de pe frunte și poate să îți spună cât vei trăi, câți copii vei avea sau care va fi cea mai mare avere a ta într-o viață.

CITEȘTE ȘI: ARTA CHINEZILOR DE A DESCIFRA VISELE – SEMNIFICAȚII

RACII DEȚIN TAINELE ORACOLULUI TIBETAN
Cu o mână magică, nativul Rac poate arunca zarul în așa măsură încât să îți apară exact lucrurile pe care vrei să le afli despre cineva sau cum vei sta tu în principalele domenii pe viitor. Oracolul tibetan constă în aruncarea zarului, care descrie perfect motivele pentru care suferiți. Vezi interpretările aici

LEII GHICESC ÎN CEAI
Leii sunt mari consumatori ai ceaiului și asta îi face mai cunoscători în ale ghicitului în ceai. Aceștia pot ghici trecutul (aspectele care îți sunt ascunse) și viitorul, observând dispunerea frunzelor de ceai în cană.

FECIOARELE SE BAZEAZĂ PE INTUIȚIE
Fecioarele nu se pricep foarte bine la metode clasice de ghicit în viitor, dar raționalitatea acestora le poate ajuta în a face legături între fapte. Cu toate că intuiția nu e deloc rațională, Fecioarele sunt capabile să preconizeze cum se vor înțelege cu o persoană după o simplă strângere de mână.

BALANȚELE GHICESC ÎN FOC
Balanțele pot ghici numai evenimentele negative care vor avea loc în viitor, privind atent timp de 30 de minue focul din șemineu. De asemenea, Balanțele pot ghici și dacă observă un timp îndelungat focul de tabără.

SCORPIONII DAU ÎN BOBI
Scorpionii pot să prezică viitorul tău sau chiar al omenirii dând în bobi. Boabele cele mai des folosite pentru ca operațiunea să aibă succes sunt cele de fasole și porumb.

SĂGETĂTORII PRIMESC SEMNE PRIN VISE
Săgetătorilor li se arată adevărul în vise. Aceștia sunt capabili să interpreteze visele cu o asemenea exactitate încât cei din jur sunt de multe ori speriați.

CAPRICORNII GHICESC ÎN PALMĂ
Capricornii pot să vadă în liniile din palmă trecutul, prezentul și viitorul. De asemenea, aceștia îți pot indica câteva soluții de combatere a afecțiunii de care suferi, după ce a diagnosticat-o din liniile palmei.

VĂRSĂTORII STĂPÂNESC ARTA HIDROMANCIEI
Vărsătorii pot ghici viitorul cu ajutorul apei. Există mai multe metode de ghicire a viitorului cu ajutorul apei însă cea mai des utilizată de Vărsători este cea a privitului într-un vas de cristal cu apă plus o picătură de ulei.

PEȘTII POT CĂLĂTORI ÎN TRECUT PRIN VISE
Peștii pot vedea doar trecutul, nu și viitorul. Aceștia pot călători în copilărie prin vis, răspunzându-și la multe întrebări ale prezentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top