Connect with us

Revistateo.ro

7 lucruri pe care fiecare bărbat trebuie să le știe despre clitoris

Educatie

7 lucruri pe care fiecare bărbat trebuie să le știe despre clitoris

7 lucruri pe care fiecare bărbat trebuie să le știe despre clitoris:

1. CLITORISUL ESTE MAI PUTERNIC DECÂT PUNCTUL G
Punctul G poate fi unul de rezervă atunci când vorbim despre atingerea plăcerii la femei, deoarece protagonistul în stimularea sexuală pentru obținerea plăcerii este clitorisul. Spre deosebire de punctul G, care nu generează plăcere tuturor femeilor, clitorisul provoacă stare de bine pentru toate femeile.

2. CLITORISUL FUNCȚIONEAZĂ STRICT PENTRU PLĂCEREA SEXUALĂ
Clitorisul nu are nicio altă funcție pentru organism în afară de producerea plăcerii sexuale. Spre deosebire de organul genital masculin, care este utilizat și în scopul reproducerii, clitorisul este cunoscut exclusiv pentru provocarea orgasmului clitoridian.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ AI PARTE DE UN ORGASM PERFECT

3. ÎNTRE 50 ȘI 75% DINTRE FEMEI OBȚIN PLĂCEREA DATORITĂ CLITORISULUI
Între 50 și 75% dintre femei obțin orgasmul pe cale clitoridiană, cu sau fără penetrare vaginală, scrie într-una dintre cărțile sale despre sex specialistul Juan Carlos Kusnetzoff.

4.CLITORISUL ARE ERECȚIE
Dacă este corect stimulat, clitorisul poate avea erecție. Atunci când în vasele de sânge există un flux tot mai mare, clitorisul are erecție, la fel cum se întâmplă și în cazul bărbaților cu penisul.

5. CLITORISUL ESTE MAI MARE DECÂT PARE
Clitorisul este mult mai mare decât pare la prima vedere. Organul genital se continuă în interior, până la 8-12 cm. Corpul clitorisului se așează deasupra uretrei, cea mai mare lungime fiind practic nevăzută cu ochiul liber.

6. NU TOATE CLITORISULE SUNT LA FEL
Mama natură ne-a creat diferiți, iar acest lucru este valabil și în cazul acestui organ sexual feminin. Există tipuri de clitoris: mai mare, mai mic, mai greu de abordat când vine vorba de sex sau mai discret.

7. CITORISUL TREBUIE LĂSAT SĂ SE RELAXEZE DUPĂ ”ACTIVITATE”
După orgasmul clitoridian, nu trebuie insistat asupra stimulării clitorisului în continuare deoarece poate fi dureros pentru femeie.

1 Comment

1 Comment

  1. Culda daniel

    2015-03-02T06:55:23+02:00 at 2015-03-02T06:55:23+02:00

    Esti tare

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Educatie

To Top