Connect with us

Revistateo.ro

Ritualuri sexuale bizare din Africa

Cuplu

Ritualuri sexuale bizare din Africa și alte părți ale lumii

Există o serie de ritualuri sexuale bizare în întreaga lume, însă cele mai multe dintre acestea provind de pe continentul african, acolo unde, deși toate țările par la fel, există diferențe uriașe între culturile africane.

CURĂȚAREA SPIRITULUI
În statul Ghana legea unui trib prevede ca văduvele să își curețe spiritul întreținând o noapte de amor cu un străin, la scurt timp după pierderea soțului.

VIRGINITATE OBLIGATORIE ÎN EST
În mai multe state africane din Estul continentului triburile obligă tinerele, ca, în ciuda faptului că nu mai sunt virgine, să își coase labiile astfel încât să ajungă ”neprihănite” la altar.

CITEȘTE ȘI: 8 PRACTICI SEXUALE CIUDATE DIN TRECUT

FĂRĂ SEX ZIUA SAU PE PLOAIE
O altă practică ciudată vine din Africa de Sud, acolo unde o societate poligamă nu acceptă relațiile sexuale pe timp de zi sau de ploaie, ori după ce unul dintre partenerii sexuali a visat ceva urât.

SEX CU ZEII
Din secolul 5 Î. Hr., în Africa și alte state din lume exista o lege ca femeile să întrețină relații sexuale cu zeitățile (reprezentante de preoți). Cuplurile se iubeau chiar în templele unde se închinau la zei.

PANTALONI ANTI-SEX
În Siberia există o comunitate unde tinerele rusoaice poartă niște pantaloni din piele făcuți cu scopul de a-și menținea virginitatea până la măritiș.

GĂINA BĂTRÂNĂ…
Într-o mică insulă din sudul Pacificului (Mangaia), băieții își încep activitatea sexuală de la vârsta de 13 ani, inițiați de femeile în vârstă ale locului. Acestea au rolul de a-i învăța pe puștani cum să le satisfacă pe viitoarele lor soții pe viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top