Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

EUROVISION 2015: De ce spune Aurelian Temișan că merită să fie votat pe 8 martie

Aurelian Temișan revine după 12 ani de când nu s-a mai prezentat la Eurovision, cu o melodie în duet cu Alexa Niculae, cu care speră să reprezinte România în competiția muzicală europeană de la Viena. Anul acesta, artistul speră să cucerească publicul cu „Chica latina”.

Duminică, 8 martie 2015, are loc finala națională Eurovision 2015, unde 12 artiși și trupe se vor lupta pentru trofeul național și biletul spre Viena. Aurelian Temișan a acordat recent un interviu pentru portalul star-gossip.com, unde a dezvăluit câteva lucruri despre colaborarea sa cu Alexa și cum va fi showul de pe scena Eurovision de duminică.

CITEȘTE ȘI: INTERVIU EXCLUSIV CU LARA LEE

Temișan spune că o știe pe Alexa de mai mulți ani, de la televizor, aceasta fiind deja o ”veterană” în ceea ce înseamnă participarea la Eurovision. Totodată, participarea celor doi artiști la Eurovision se datorează și compozitorului Mihai Alexandru, cel care a contactat-o și a convins-o pe Alexa să participe la Eurovision, aceasta nedorind să mai fie pe scena de la Selecția Națională și anul acesta.

Întrebată de ce ar trebuie ca românii să voteze „Chica latina” și nu alte melodii, Alexa spune că este o piesă „care merge în toate anotimpurile” și redă felul de a fi al românilor, adică gena latină. Aurelian Temișan o completează pe Alexa vorbind și de ce nu cântă în limba română, așa cum se aud adesea numeroase critici: „Cel mai bun exemplu este trupa ABBA, care nu a cântat niciodată în suedeză iar la o carieră de doar 10 ani de zile au scris istorie cu toate melodiile cântate în engleză”.

Cât despre showul de duminică de la Craiova, Aurelian Temișan a spus că va fi un show vesel, vor fi multe voci pe scenă care îi va scoate la dans atât pe cei din sala cât și pe cei din fața televizoarelor.

Piesa preferată a Alexei din istoria Eurovision este „Euphoria” de la Loreen, iar a lui Temișan rămâne „Hold me now” (1986).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top