Connect with us

Revistateo.ro

Vârstele fericirii, după zodie

Stiri

Vârstele fericirii, după zodie

Vârstele fericirii, după zodie, pot fi înțelese ca vârstele împlinirii, acele vârste la care nu te mai frămânți pentru orice lucru inutil și începi să vezi numai părțile pozitive ale vieții. Vârstele fericirii pot fi descrise și ca vârstele la care se atinge înțelepciunea maximă, empatia și dragostea față de tot ce te înconjoară.

BERBEC
Berbecii ating echilibrul de vreme, la 35 de ani. Aceștia au nevoie de 35 de ani pentru a lăsa din orgoliu și a nu mai fi la fel de căpoși în absolut orice situație.

TAUR
Taurii ating fericirea supremă la 45 de ani. Taurul este destul de tradiționalist din fire. Acesta își dozifică foarte bine sentimentele și până la 45 de ani va dori să aibă casă, copii și un partener de viață. Asta înseamnă împlinirea pentru Taur.

CITEȘTE ȘI: CARE SUNT NUMERELE TALE NOROCOASE, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

GEMENI
Gemenii ating fericirea tot la 35 de ani, la fel ca și Berbecii. Aceștia vor învăța de-a lungul timpului că duplicitatea nu duce la nimic bun și se vor transforma într-o zodie unitară, și nu una duală cum sunt caracterizate.

RAC
Racul atinge echilibrul la 50 de ani, cum s-ar zice, la jumătatea vieții. Aceștia renunță treptat la patime și devin adevărați guru în filozofiile de viață.

LEU
Leul atinge fericirea la 40 de ani. Acesta are nevoie de relativ puțin timp pentru a învăța secretele vieții.

FECIOARĂ
Fecioara atinge echilibrul necesar pentru a trăi în armonie cu sine însăși abia la 65 de ani. Este zodia care are cel mai mult de oferit și de învățat de la viață.

BALANȚĂ
Balanțele ating echilibrul la 60 de ani, fiind pe locul doi în clasamentul vârstelor fericirii din horoscop, la capitolul celor mai înaintate vârste.

SCORPION
38 de ani este vârsta împlinirii pentru Scorpion. Aceasta este vârsta la care aceștia nu mai fac prea multe strategii pentru a fi fericiți, ci pur și simplu sunt fericiți.

SĂGETĂTOR
Săgetătorii ating fericirea la 48 de ani, o vârstă care va marca un moment important în viața nativilor, deoarece vor înțelege majoritatea lucrurilor bune și rele care li s-au întâmplat în viață.

CAPRICORN
Capricornii ating echilibrul la 55 de ani. Deși sunt niște firi echilibrate, aceștia vor învăța că nu contează doar să știi când să taci în viață ci și când să vorbești.

VĂRSĂTOR
Vărsătorul atinge echilibrul la 32 de ani, învățând cum să facă față situațiilor schimbătoare la care el însuși se expune.

PEȘTI
45 de ani este vârsta armoniei la Pești. Aceștia fac un bilanț din care rezultă cât de departe sau cât de aproape au fost de adevăr.

1 Comment

1 Comment

  1. Valeria burca

    2015-03-04T17:47:13+02:00 at 2015-03-04T17:47:13+02:00

    draga teo iti multumesc pt. toate cele mai bune materiale ce ni li pui la dispozitie,eu te urmaresc si ma folosesc de ele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top