Connect with us

Revistateo.ro

4 obiceiuri absolut necesare

Frumusete

4 obiceiuri absolut necesare

Este esențial să folosești o cremă cu factor de protecție 365 de zile pe an. Indiferent dacă este soare, ploaie sau ninsoare, razele soarelui îți afectează stratul de piele în profunzime. În timp, pielea se lasă și apar primele semne ale îmbătrânirii. Acestea sunt pete, riduri și linii fine, care modifică considerabil aspectul tenului. Indiferent de tipul și tonul pielii tale, este extrem de important să o protejezi de razele soarelui cu o cremă care are un SPF de cel pțin 25. Cu această protecție diminuezi riscul apariției cancerului de piele și a altor boli și complicații.

CITEȘTE ȘI: SCAPĂ DE ACNEE ȘI RIDURI CU ACEST SĂPUN

Depozitează crema pentru ochi în frigider.Temperatura scăzută a acesteia va contracta vasele de sânge și va reduce aspectul cearcănelor și a ochilor umflați. Acest truc este recomandat pe timpul zilei, însă noaptea crema ar trebui să fie la temperatura camerei, pentru a nu se scurge în ochi la contactul cu pielea caldă. Caută creme pentru ochi care conțin cofeină. Acest ingredient contractă și el vasele de sânge și combate apariția ridurilor și a liniilor fine de sub ochi.

Antioxidanții sunt foarte importanți, așa că include-i în dieta ta.  Consumă alimente cu un conținut bogat în antioxidanți și folosește creme care au acest tip de ingrediente. Antioxidanții combat radicalii liberi și previn aparișia ridurilor și a petelor. Folosește produse cosmetice pe bază de vitamina A, vitamina C și vitamina E. Asigură-te că dieta pe care o ai este bogată în fructe și legume viu colorate precum afinele, rodiile, măslinele și uleiul de măsline.

Exfoliează-te în mod regulat. Acesta este un pas peste care multe femei trec, din păcate. Exfolierea este esențială pentru o curățare în profunzime a tenului. Astfel minimizezi aspectul ridurilor, cureți porii în profunzime și îndepărtezi pielea uscată și aspră. Nu uita că o cremă hidratantă trebuie aplicată după fiecare exfoliere.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top