Connect with us

Revistateo.ro

Beneficiile machiajului mineral

Machiaj

Beneficiile machiajului mineral

Machiajul mineral îi permite pielii să respire. El se găsește sub formă de pudră, pudră presată și fluid. Acesta are numeroase proprietăți benefice pentru piele și este recunoscut în principal pentru faptul că nu încarcă porii și îi permite pielii să respire. Este ideal pentru toate tipurile de piele și pentru femeile de orice vârstă. Machiajul mineral te face să arăți bine, să te simți bine și îți oferă o strălucire naturală.

CITEȘTE ȘI: CE GREȘELI FACI CÂND APLICI MASCARA

Machiajul mineral nu încarcă porii și nu provoacă iritații ale pielii.  Machiajul obișnuit conține  chiicale și conservanți care dăunează sănătății pielii. Machiajul mineral în schimb, este hipoalergenic (ceea ce îl face perfect pentru tenul sensibil) și este foarte sigur pentru orice tip de piele. Nu conține uleiuri, talc, conservanți, alcool, parfum, sau alte ingrediente care afectează tenul.

Totodată, acest tip de machiaj conține ingredinte antiinflamatorii precum zincul sau oxidul de titan, care calmează pielea iritată și protejează tenul de efectul razelor UV. Nu uita că orice machiaj folosești trebuie să conțină factori de protecție solară pentru a ține la distanță radicalii liberi și pentru a întârzia apariția semnelor de îmbătrânire precum ridurile, liniile fine și petele.

Machiajul mineral acționează ca un concealer. Mai exact, el te ajută să ascunzi ușor toate imperfecțiunile, acoperă și machează petele, punctele negre sau alte semne neplăcute. Formula sa ușoară îi permite pielii să respire și este foarte ușor de suportat. Pe lângă asta, se estompează aspectul ridurilor și al liniilor fine și tenul arată mult mai catifelat, mai mat și mai fin.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top