Connect with us

Revistateo.ro

REȚETĂ: Unguent de rostopască pentru a scăpa de afecțiunile pielii

Stiri

REȚETĂ: Unguent de rostopască pentru a scăpa de afecțiunile pielii

Rostopasca tratează eczemele, acneea, dischinezia biliară, enterocolitele, hepatitele acute dar și colicile biliare. Rostopasca are alcaloizi, vitamina C, sparteină, ulei volatil, flavonoizi, săruri minerale și alți compuși care regenerează straturile pielii.

REȚETĂ: Unguent de rostopască
Ai nevoie: 50 ml ulei de măsline, 100 ml ulei de cocos, 25 grame de miere de albine, 100 grame rostopască tăiată mărunt. Puneți uleiurile într-un vas de yena, după care adăugați mierea și rostopasca mărunțită. Puneți vasul la foc și amestecați timp de 15 minute cu o lingură de lemn. După 15 minute, luați vasul cu unguentul în faza incipientă și lăsați-l la răcit până a doua zi.

CITEȘTE ȘI: LEACURILE BOLILOR PENTRU FIECARE ZODIE

A doua zi, de dimineață, se încălzește conținutul și se strecoară apoi cu ajutorul unui tifon. Se pune la rece într-un borcan, unguentul având un termen de valabilitate de până la 3 luni. Unguentul se ține într-o zonă ferită de căldură.

Ce tratezi cu unguentul de rostopască?
– Negi
– Furunculi
– Tăieturi și răni
– Răni pline de puroi
– Tuberculoza pielii
– Herpes
– Verugi
– Scabie
– Lupus
– Piele crăpată
– Riduri

Acest articol este scris în scop informativ. Informaţiile prezentate mai sus nu substituie necesitatea unui control medical sau consultarea unui specialist în nutriție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top