Connect with us

Revistateo.ro

Julie Andrews din „Sunetul muzicii” mărturisește cum a reușit să rămână căsătorită 41 de ani

Stiri

Julie Andrews din „Sunetul muzicii” mărturisește cum a reușit să rămână căsătorită 41 de ani

Julie Andrews a rămas fără sufletul ei pereche în anul 2010, atunci când cel care a stat alături de ea la bine și la greu, Blake Andrews, a mers la îngeri. Actrița care are astăzi 79 de ani a vorbit în premieră despre relația cu fostul ei soț în emisiunea „Good morning Britain”.

„A fost o poveste de dragoste, a fost”, a spus Julie Andrews. „Succesul în căsnicia noastră era să luăm fiecare zi aşa cum venea şi iată, 41 de ani mai târziu, eram încă acolo”, notează Europa FM. 4 decenii alături de un om nu se pot uita ușor, iar Julie Andrews știe asta, mărturisind că îi este foarte greu să accepte și astăzi, la 5 ani de la moartea soțului, ideea că el nu mai este.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA ESCA TE AȘTEAPTĂ LA RADIO

„Sunt zile în care e perfect minunat şi sunt eu însămi şi apoi deodată (…) te gândeşti ‘Oh Dumnezeule, îmi doresc să fie aici’. Dar el este într-un fel, cred că purtăm tot timpul această dragoste”, spune plină de emoții actrița.

Julie Andrews a deveni soția lui Blake în anul 1969, deși cei doi se cunoșteau din 1959. Julie Andrews a fost invitată la emisiunea britanică cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la lansarea legendarului film „Sunetul muzicii”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top