Connect with us

Revistateo.ro

Orgasm cu ajutorul telefonului

Cuplu

Orgasm cu ajutorul telefonului

Orgasm cu ajutorul telefonului? Te-ar surprinde dacă l-ai putea obține în acest fel? Nu ar trebui deoarece toată lumea își dorește să existe în lumea virtuală, și, după cum crede mai toată lumea, lumea virtuală este viitorul.

În fiecare zi sunt tot mai multe persoane convinse că tehnologia le poate oferi totul, inclusiv plăcere sexuală. Compania Durex (care produce prezervative de mai bine de 80 de ani) vine cu un produs revoluționar.

CITEȘTE ȘI: CULOAREA SEXULUI

Noua divizie tehnologie a companiei Durex se numește Durexlabs și tocmai ce anunță un produs revoluționar care poate duce la obținerea orgasmului cu un simplu smartphone. Produsul surpriză care va exista pe piață după ce mai multe persoane îl vor testa nu surprinde aproape pe nimeni, întrucât există deja vibratoare care funcționează conectate la Internet și la telefoanele inteligente.

Despre revoluția sexuală prin tehnologie, cei de la Durex susțin că „mulțumită cunoașterii profunde a corpului uman, a tot ce înseamnă stimuli sexuali și excitare, găsirea unei forme de a combina tehnologia cu sexul a fost ceva relativ simplu”. Compania de prezervative s-a inspirat tocmai din obiceiurile moderne ale oamenilor, ajungând la concluzia că tehnologia face parte din viața noastră sexuală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top