Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cum să îți faci rujul să dureze!

Consider că toate femeile își doresc să aibă rujul care să reziste cât mai mult pe buze, pentru a evita reaplicarea constantă a acestuia!

Există desigur numeroase metode pentru a menține rujul pe buze cât mai mult timp, dar din experiența mea aceste trucuri vă vor ajuta cel mai mult!
4615889374
Pregătirea buzelor:
Înainte de a începe machiajul buzelor trebuie să ne asigurăm ca buzele sunt exfoliate și hidratate! Înainte să începem machiajul feței, exfoliați buzele cu un produs de exfoliere sau miere amestecată cu zahăr. Exfolierea îndepărtează pielea moartă asigurâng o aplicare cât mai fină!
Hidratăm buzele cu un balsam de buze și îl lăsăm să acționeze în timp ce ne machiem restul fetei. Nu doar că nu vi se vor usca buzele dar balsamul de buze ajută la prelungirea duratei rujului!
Lipsticks-low-res
Machiajul Buzelor:
Începem prin a contura buzele cu un creion de buze în aceași culoare cu rujul dorit apoi umple buzele cu același creion. Conturarea buzelor face ca rujul sa rămână pe loc și să nu se mute pe lângă zona gurii; De asemenea umplerea lor cu creion asigură prelungirea rujului dar și intensifică culoarea!
Aplicăm primul strat de ruj atât pe buza superioară cât și cea inferioară!
Acum vom lua niște pudră translucidă și vom aplica peste ruj. Pudra blochează primul strat de ruj pe buze dar și absoarbe excesul de ulei.
Aplicăm ultimul strat de ruj prin tamponare pentru a apăsa rujul în piele!

Această tehnică ajută extrem de mult și o să scăpați de mersul la baie foarte des pentru a aplica rujul.
Desigur, se poate întampla să fie nevoie să reaplicăm rujul pe durata zilei/serii dar nu este o problema; Reaplicarea lui este simpla și dă acelasi efect!

Atenție!
Aceasta metodă poate usca buzele puțin! Este foarte important să hidratați buzele înainte cât de mult posibil! De asemenea demachiați buzele înainte de culcare și hidratațile cu un balsam de buze gras peste noapte!

Acest articol a fost scris de George Ioan Popescu, specialistul TeoTrandafir.com în secțiunea machiaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top