Connect with us

Revistateo.ro

Alexandra Dulgheru a învins-o pe Julia Goerges și merge în semifinalele din Malaezia

Inedit

Alexandra Dulgheru a învins-o pe Julia Goerges și merge în semifinalele din Malaezia

Alexandra Dulgheru a obținut una din cele mai importante victorii în tenis azi, după ce a învins-o pe Julia Goerges cu 7-6(5), 7-5. Dulgheru merge mai departe în semifinalele din Malaezia, după ce s-a remarcat astăzi printr-un joc excelent pe teren, luând primul set după o oră și 12 minute, la tie-break.

Meciul a durat mai bine de două ore, cu începere de la ora 08:14 ora României și a fost un meci destul de dificil pentru ambele jucătoare, însă cea care a reușit să-și stăpânească mai bine nervii a fost Alexandra. În semifinalele din Malaezia, Alexandra Dulgheru o va întâlnit pe cea care va câștiga meciul dintre K. Nara și J. Gajdosova.

CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP A CÂȘTIGAT FINALA TURNEULUI DIN DUBAI

Dacă ajunge în marea finală a turneului, Alexandra Dulgheru s-ar putea să o confrunte pe terenul de tenis pe celebra jucătoare Caroline Wozniacki. Alexandra Dulgheru a uimit opinia publică și comentatorii sportivi după ce a eliminat-o pe Sabine Lisicki.

Alexandra Dulgheru a debutat în tenisul profesionist în anul 2005 însă a jucat în primul turneu WTA abia în anul 2009, la Varșovia. A câștigat competiția de două ori și a devenit cea mai bună clasată româncă la nivel mondial în aprilie 2011, urcând pe locul 26. Alexandra Dulgheru joacă tenis de la 4 ani și cea mai importantă victorie cu care se poate mândri este cea de la Wimbledon (2006), unde a ajuns până în sferturile de finală.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top