Connect with us

Revistateo.ro

Top-4-zodii-mereu-bine-îmbracate

Stiri

Top 4 zodii mereu bine îmbrăcate

Top 4 zodii mereu bine îmbrăcate:

LOCUL 4: BALANȚĂ
Balanțele aleg în general ținutele simple și culorile nu foarte țipătoare. Acestea pot recurge la culori tari doar când vine vorba de accesori (mărgele galbene sau verzi la o ținută simplă sau o brățară fosforescentă pentru o mega petrecere).

LOCUL 3: TAUR
Taurii aleg mereu hainele de bun gust. Fug de excentricități dar nu și de modă. De fapt, oricât de ciudată ar fi moda actuală pentru un Taur, acesta reușește s-o îmbuneze oferind modei ceva din propriul stil. Practic, Taurii au capacitatea de a transforma ținutele hard în ceva soft.

Citeste si: Unde sunt zodiile cand ai nevoie de ele

CITEȘTE ȘI: TOP 4 ZODII CARE SE DEPRIMĂ UȘOR

LOCUL 2: RAC
Racii sunt pasionați să arate mereu bine și aleg cu mare atenție ținutele vestimentare pe care le poartă, iar primul lucru la care se uită este calitatea produsului, înainte de toate.

LOCUL 1: LEU
Campionii modei din zodiac sunt Leii. Aceștia pot fi excentrici, eleganți sau chiar inovatori în materie de modă și stil deoarece au o latură artistică extrem de bine pronunțată.

Leii, spre deosebire de Raci, de pildă, nu vor alege neapăra calitatea unei ținute ci brandul. Leul aleargă de multe ori după firmele celebre și cele mai noi apariții de la casele de modă pentru că nu acceptă să nu fie la curent cu ultimele tendințe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top