Connect with us

Revistateo.ro

Ce boală necruțătoare previi dacă mănânci regulat nuci

Naturiste

Ce boală necruțătoare previi dacă mănânci regulat nuci

Dacă mănânci regulat nuci poți preveni una din cele mai necruțătoare boli pentru femei: cancerul la sân. Acizii grași Omega 3 și antioxidanții fac din nuci niște medicamente serioase care mențin inima vie, ținând-o departe de maladii.

Nucile sunt bogate în fitosteroli și sunt recunoscute pentru reducerea riscului de apariție a tumorilor canceroase. Consumul de nuci este asociat de cercetătorii americani în problemele cancerigene cu o împiedicare a dezvoltării nodulilor canceroși la nivelul sânilor. Nucile trebuie consumate alături de fructe și legume bogate în vitamine pentru a reduce riscul apariției cancerului la sân, ceea ce indică încă o dată relevanța nucilor în dieta zilnică.

CITEȘTE ȘI: DE CE SUNT BUNE NUCILE PENTRU MEMORIE

Nucile conțin acizi grași buni, adică nesaturați, iar aceștia sunt benefici pentru persoanele care se confruntă cu boli de inimă. Nucile, datorită compușilor bioactivi pe care îi conțin, previn apariția bolilor cardiovasculare și întâmpină problemele înțepăturilor la nivelul inimii.

Stilul de viață nesănătos își primește factura la vârstele înaintate, cele mai multe cazuri de cancer la sân apărând la femeile care au depășit vârsta de 50 de ani. Un consum regulat de nuci și o dietă echilibrată țin la depărtare tumorile canceroase.

Acest articol este scris în scop informativ. Informaţiile prezentate mai sus nu substituie necesitatea unui control medical sau consultarea unui specialist în nutriție.

Articol pe aceeasi tema: De ce sunt bune NUCILE pentru memorie

Cu siguranță ați uitat de multe ori să faceți ceva important la locul de muncă sau în treburile casnice, iar această uitare v-a îngreunat situația în multe zile. Ați ieșit la cumpărături și ați uitat să luați câteva lucruri pentru care ați mers expres la magazin. Cu viteza în care se mișcă lucrurile în ziua de azi, e oarecum normal să mai uităm din când în când anumite lucruri.

Însă dacă această problemă este cauzată pentru că nu consumi suficiente nuci? Da, nucile sunt bune pentru memorie. Potrivit unui studiu realizat în Statele Unite, nucile pot preveni tulburările afective și neurologice și chiar boli precum Alzheimerul. Nucile sunt bogate în fibre și antioxidanți care ajută și la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Memoria noastră, la fel ca și corpul, se poate antrena pentru a-și îmbunătăți marca. Este simplu: totul constă într-o dietă echilibrată care să conțină nuci. Antioxidanții din nuci sunt benefice pentru organismul nostru dar mai ales pentru creier, organul cel mai important care nu doarme niciodată.

Recomandările noastre sunt să le consumați în starea lor naturală, dezpielițate, sau în diferite salate. Nucile trebuie consumate în stare naturală, nu le măcinați și nu adăugați zahăr sau alte alimente care le pot schimba radical gustul deoarece își pierd elementele nutritive.

Dacă vă place broccoli, de exemplu, adăugați câteva nuci tăiate în bucățele mici, alături de brânză proaspătă și o salată cu roșii și castraveți. Delicios și sănătos, pentru o minte brici!

1 Comment

1 Comment

  1. Daniel

    2015-03-08T19:23:52+02:00 at 2015-03-08T19:23:52+02:00

    Romania-Noutate absoluta, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza in timpul liber, part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul -Info- la adresa: podan99@gmail.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top