Connect with us

Revistateo.ro

Zodiile care nu au noroc în dragoste

Astro-FUN

Zodiile care nu au noroc în dragoste

Zodiile care nu au noroc în dragoste. Cu toţii ne dorim o viaţă minunată, dar anumite zodii pur şi simplu nu reuşesc să se bucure de o relaţie stabilă şi de afecţiunea unui partener. Explicaţia? Influenţa astrelor.

CITEŞTE ŞI: Cum va răspunde zodia ta la „Te iubesc”

7. Leu. Norocoşi la acest capitol, Leii nu prea au ei ghinion în dragoste. Cu toate astea, egoismul de care dau dovată, uneori involuntar, le-ar putea aduce ceva probleme în relaţia cu partenerul. Nu uitaţi că viaţa de cuplu se trăieşte în doi, iar asta presupune să-l ascultaţi şi pe cel de lângă voi.


6. Berbec.
Chiar dacă nu este neapărat ghinionist atunci când vine vorba de a găsi un partener care să-l iubească, Berbecul are multe probleme cu dragostea. Asta în primul rând din cauza încăpăţânării caracteristice zodiei, care nu prea-l lasă să facă anumite compromisuri. Drept urmare, dacă nu va lăsa de la el, s-ar putea să stea singur în casă şi să-şi plângă de milă, în loc să se bucure de viaţă alături de persoana iubită.

5. Rac. Cu toţii ştim cât de sentimentalişti sunt Racii, tocmai de aceea ghinionul în dragoste ţine de comportamentul lor. Dacă vor privi totul cu negativist, conluzia e clară: veşnic singuri. Optimismul le poate aduce, în schimb, o relaţie de durată, presărată cu multe momente memorabile.

4. Gemeni. Vinovaţi de ghinionul în dragoste sunt chiar ei, Gemenii, cărora le cam place să facă pe albinuţa, adică să zboare din floare în floare şi cu greu vor reuşi să se implice într-o relaţie stabilă. Odată ajunşi acolo, pot avea cea mai frumoasă poveste de dragoste din câte vor exista.

3. Taur. Taurii se află în topul ghinioniştilor. Când credeau că viaţa nu ar putea fi mai frumoasă, se trezesc singuri, de multe ori după o relaţie de durată. Dintr-o prostie, ori dintr-o ceartă banală, lucrurile ar putea lua o turnură negativă pentru aceşti nativi. Aşadar, atenţie mare la astfel de momente tensionate, căci s-ar putea ca povestea frumoasă de dragoste să rămână doar un basm.

2. Fecioară. Visătoare din fire, Fecioara îşi doreşte să-l întâlnească pe prinţul călare pe cal alb, doar că asta este foarte puţin probabil să se şi întâmple. Dacă nu se vor reorienta repede, aceşti nativi riscă să rămână singuri toată viaţa, sau, mai rău, într-o relaţia care-i va face nefericiţi.

1. Balanţă. Cea mai ghinionistă când vine vorba de dragoste, Balanţa este singura vinovată pentru nefericirea ei, chiar dacă nu ar recunoaşte asta în veci. Este prea sălbatic, nu mă înţelege, mi-a luat asta şi eu voiam aia, de ce la mare şi nu la munte…atâtea pretexte în mintea acestui nativ, încât aproape nimeni nu va avea răbdarea necesară pentru a petrece o viaţă alături de el. Dacă nu ar mai fi atât de pretenţioase, Balanţele chiar ar avea o şansă reală la fericire.

2 Comments

2 Comments

  1. denisi

    2015-03-11T15:19:55+02:00 at 2015-03-11T15:19:55+02:00

    foarte frumos
    totusi sotul meu este taur si nu este ghinionist in dragoste….. din contra

  2. Nicky marian

    2016-04-09T19:30:05+03:00 at 2016-04-09T19:30:05+03:00

    si la scorpion ce zice

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top