Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Corina Chiriac, declarații emoționante despre moartea compozitorului Marcel Dragomir

Corina Chiriac este devastată de moartea compozitorului Marcel Dragomir. Cântăreața a făcut câteva declarații pentru agenția Mediafax în care spune că este trist că ne amintim de numele mari ale culturii și artei românești abia când se sting.

„Este o pierdere extraordinară. Dumnezeu să-l ierte. Condoleanţe familiei! Mă voi ruga pentru ei în aceste momente dificile”, a declarat cu lacrimi în ochi artista.

CITEȘTE ȘI: A MURIT COMPOZITORUL MARCEL DRAGOMIR

Cântăreața a continuat spunând că este trist că oamenii care au făcut istorie în artă sunt uitați cât timp trăiesc și devin cunoscuți abia în ceasul morții lor: „Este o veste care a căzut ca un trăsnet. Încă o dată, constat, cu amărăciune, că despre oameni care au făcut istorie în arta românească, mai ales în divertismentul aşa-zis uşor, se vorbeşte cel mai mult în clipa morţii, după care sunt aruncaţi din nou în uitare. Vorbim despre un compozitor care a scris foarte multe şlagăre intrate în istorie, a colaborat cel mai mult şi cel mai frumos cu Angela Similea.

Să nu uităm că poate unul dintre cele mai mari şlagăre nemuritoare, alese într-o sută dintre cele mai frumoase, este «Să mori de dragoste rănită», cântat aşa de frumos de Angela, care-i aparţine (lui Marcel Dragomir, n.r.), şi multe altele”, a mai completat solista pentru Mediafax.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top