Connect with us

Revistateo.ro

Johnny Depp, rănit GRAV

Inedit

Johnny Depp, rănit GRAV

Actorul Johnny Depp filmează în Australia noul film „Pirații din Caraibe”, acolo unde s-a accidentat grav la mână. Vedeta s-a deplasat de urgență în Statele Unite pentru a fi operat, însă plecarea lui în America nu afectează deloc filmările, scrie site-ul justjared.com.

Johnny Depp a început recent filmările la „Pirații din Caraibe 5”, film produs de Jerry Bruckheimer. Pelicula se va lansa pe marile ecrane în iulie 2017, iar filmările durează doar cinci luni, programate să fie finalizate în această vară.

CITEȘTE ȘI: JOHNNY DEPP SE APUCĂ DE ROCK

Din distribuție mai face parte și actorul spaniol Javier Bardem, care va interpreta rolul negativ în film. Acesta va fi căpitanul-fantomă întors să se răzbune pe Johnny Depp (în rolul celebrului Jack Sparrow).

„Pirații din Caraibe” a intrat în rândul capodoperelor cinematografice încasând sume uriașe din cele 4 filme, într-un total de 3,7 miliarde de dolari. Primul film „Pirații din Caraibe” a apărut în anul 2003 (Pirații din Caraibe: Blestemul Perlei Negre), iar ultimul în 2011: „Pirații din Caraibe: Pe ape și mai tulburi”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top