Connect with us

Revistateo.ro

5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Stiri

5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

5 zodii masculine cu cele mai multe defecte:

Scorpion. Bărbat fatal, acest nativ este posesiv, foarte gelos şi răzbunător, iar asta îl situează în fruntea clasametului negativ. Pe lângă faptul că îşi va impune cu orice preţ propriile dorinţe, comunicarea cu un Scorpion este aproape imposibilă şi de multe ori s-ar putea să fiţi învinovăţite de aceşti nativi pentru propriile lor greşeli.

CITEŞTE ŞI: Ce urăsc bărbaţii la o femeie

Berbec. Acest nativ se află pe locul doi în clasament, asta din cauza lipsei de politeţe de care dă dovadă, mai ales în faţa reprezentantelor sexului frumos. Au obiceiul de a da naştere unor numeroase controverse, asta şi pentru că nu prea obişnuiesc să gândească înainte de a acţiona. Egoişti de fel, Berbecii nu vor recunoaşte în veci asta şi vor încerca mereu să-şi ascundă greşelile, în loc să şi le recunoască.

Capricorn. Cu mare lipici la femei, Capricornii sunt nativi ce atrag prin independenţa şi curajul lor. Cu toate astea, aceste (aparente) calităţi ascund un caracter impunător şi o încăpăţânare greu de domolit. Pentru că au obiceiul de a pune cariera pe primul loc, lasă în urmă tristeţe şi regret din partea celor care visau la o relaţie cu un Capricorn.

Peşti. Intuiţia acestor nativi poate să devină un defect major atunci când au impresia că toată lumea este împotriva lor. Cele care au o relaţie cun un astfel de bărbat vor fi nevoite să se obişnuiască cu suspiciunea lui, chiar dacă nu au greşit cu nimic. În plus, Peştii vor fi mereu nemulţumiţi de partenerele lor, fără a se uita întâi în oglindă.

Săgetător. Sunt cei mai buni prieteni pe care-i poţi avea, dar la capitolul relaţii sunt destul de dificili. Pentru că nu vor să fie constrânşi, Scorpionilor le place să fie libertini, iar o legătură stabilă îi va incomoda. Să nu te mire, deci, dacă te vei trezi cu iubitul tău pe stradă, în timp ce sărută o altă femeie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top