Connect with us

Revistateo.ro

Cum e posibil? Acest model se află în luna a 8-a de sarcină și nu se vede deloc!

Inedit

Cum e posibil? Acest model se află în luna a 8-a de sarcină și nu se vede deloc!

Numele ei este Sarah Stage și este fotomodel. Mai are o lună până va naște însă acest lucru este insesizabil. Acest model se află în luna a 8-a de sarcină iar ceea ce putem vedea în imagine este o burtică normală și niște abdomene de infarct.

Sarah Stage le-a șocat pe toate femeile deoarece la 8 luni de sarcină își menține abdomenele, în ciuda criticilor, care nu au fost puține. Vedeta a pus până acum 9 kilograme și recunoaște că face sport chiar și pe perioada sarcinii, iar rezultatul îl puteți vedea și voi.

CITEȘTE ȘI: CUM NU TREBUIE SĂ TE PORȚI CU O FEMEIE GRAVIDĂ

Sursă foto: Instagram Sarah Stage

Sursă foto: Instagram Sarah Stage

Modelul a acordat un interviu pentru Entertainment Tonight unde a lămurit câteva dintre criticile care i s-au adus: „Sarcina devine din ce în ce mai dură pentru mine, însă, cu toate acestea, consideră că cele mai frumoase femei sunt femeile gravide”.

Sarah s-a preocupat și ea de burta prea mică pe care o are la 9 luni, spunând că prietenele ei însărcinate au o burtă mult mai mare: „L-am întrebat pe doctor dacă e normal și mi-a zis să stau liniștită: sunt bine”.

Vedeta a postat mai multe selfie-uri pe contul ei de Instagram șocând o lume întreagă cu corpul perfect pe care îl are deși mai are 30 de zile până naște.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top