Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Secretele despre sex ale fiecărei zodii

Secretele despre sex ale fiecărei zodii.

Berbec. Acestui nativ îi place mereu să fie în centrul atenţiei, aşa că tratează-l ca pe un trofeu atunci când ajungi cu el în dormitor. Mândreşte-te cu el şi laudă-i performanţele sexuale. Altfel, vei stinge lumina pentru a te băga la somn, nu pentru a petrece o noapte de neuitat.

CITEŞTE ŞI: 5 zodii masculine cu cele mai multe defecte

Taur. Răsfăţul. Acesta este cuvântul magic atunci când vine vorba de aceşti nativi. Pentru că sunt adevăraţi amanţi, le place să fie trataţi regeşte, cu mese pe măsură, atmosferă luxuriantă, mângâieri de tot felul. Nu uita, după faptă şi răsplată!

Gemeni. Pentru că sunt maeştri într-ale flirtului, acestor nativi le place mai mult să incite decât sexul în sine. Vei ajunge destul de greu în patul lor şi te vei menţine şi mai greu, căci le place foarte mult să experimenteze, drept pentru care trebuie să aduci mereu ceva nou în dormitor.

Rac. Oricine ştie că Racul este foarte emotiv, motiv pentru care au mereu nevoie de reasigurări că totul este ok. Vor în acelaşi timp contact fizic, dar nu unul sărbatic, ci mai degrabă romantic, încărcat de afecţiune. Ţine-te mereu de cuvânt dacă vrei să ajungi în patul acestui nativ.

Leu. Dacă vorbim de un bărbat, spune-i mereu cât de priceput este, mai ales la a face bani. Complimentează-l cu fiecare ocazia şi va fi al tău pe veci. Femeia Leu se cucereşte cu gesturi costisitoare, aşa că un buchet de flori sau o declaraţie de dragoste nu va fi nici pe departe de ajuns.

Fecioară. Pentru că sunt obsedate de control, Fecioarele îşi vor construi propriul imperiu, iar tu vei ajunge cu greu să conduci alături de ea. Arată-i că eşti o persoană serioasă şi muncitoare, în loc să cânţi ca greierele toată vara. Nesiguranţa financiară şi emoţională a partenerului le va face să caute un alt pretendent la tron.

Balanţă. Pentru că le place să facă mereu prima mişcare, lasă-le să ia iniţiativa, cel puţin pentru început. Poţi încerca diferite jocuri, prin care tu eşti vânatul, iar Balanţa joacă rolul vânătorului. Ai grijă la comportamentul acestui nativ, căci e mai mereu pus pe glume şi cu greu îţi dai seama când vorbeşte serios.

Scorpion. Pe cât sunt de pasionali, pe atât de geloşi şi complicaţi. De cele mai multe ori aleg să stea cu un partener doar pentru că este râvnit şi de altcineva. Cu alte cuvinte, cheia de a ajunge în pat cu acest nativ e simplă: spune-i că te aşteaptă altcineva şi că nu poţi petrece prea mult timp cu el.

Săgetător. Sunt iubitori ai bunului gust, aşa că îi poţi impresiona printr-un parfum scump ori o băutură fină. Nu încerca să-l manipulezi în vreun fel, ori să dai impresia să tu eşti cel care deţine controlul, căci vei rămâne fără Săgetător. Îi plac mult călătoriile, aşa că vorbiţi despre planurile pentru concediu sau fă-i o surpriză şi mergeţi într-un loc deosebit.

Capricorn. Pentru a intra în graţiile Capricornului trebuie să-i sari întâi în ajutor. Fie că îi oferi o idee salvatoare, ori îl ajuţi cu treburile casei, Capricornul va răspunde cu afecţiue, iar asta ştim cu toţii unde duce.

Vărsător. Înainte de sex, Vărsătorul are nevoie de un partener care să-l asculte şi să-l consoleze, fără să-l critice pentru greşelile pe care le-a făcut. Pentru că îi place să vorbească destul de mult despre el, încurajează-l să-ţi spună tot ce are pe suflet. Abia apoi veţi continua acţiunea din dormitor.

Peşti. Adevărata jumătate, nativul acestei zodii simte nevoia să împarţi cu el absolut tot, inclusiv resursele financiare. În cazul în care eşti de acord cu a pune totul la comun, pregăteşte-te să-i spui şi să-i arăţi partenerul din zodia Peşti că este cea mai importantă persoană din viaţa ta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top