Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOP APRILIE

Horoscop Lunar

HOROSCOP APRILIE 2015 FECIOARĂ

HOROSCOP APRILIE 2015 FECIOARĂ. Începutul lunii nu este foarte strălucit pentru tine, deoarece simți că cei din jur nu te apreciază suficient. Relațiile cu familia nu sunt foarte bune, iar nimeni nu pare să înțeleagă motivele pentru care acționezi în modul în care o faci. Ești geloasă și posesivă, iar asta va ridica o barieră între tine și partenerul tău de viață. Relaxează-te și concentrează-te asupra lucrurilor importante.

După data de 10 lucrurile revin la normal din toate punctele de vedere. La locul de muncă faci o impresie bună, iar proiectele tale se dovedesc a fi de succes. Munca din ultimul timp să roade în sfârșit, iar asta îți poate aduce o promovare sau o mărire de salariu.

HOROSCOP APRILIE 2015 FECIOARĂ. Vei avea ocazia să iei parte la evenimente importante pentru dezvoltarea ta personală și profesională. Secretul este să riști mai mult și să fii mai comunicativă. Încearcă să mergi la cât mai multe întâlniri și să nu refuzi nicio invitație. Nu se știe de unde vine șansa și mai ales când.

Spre sfârșitul lunii te așteaptă experiențe minunate la care nici nu te aștepți. Vei avea parte de surprize sau vizite de la persoane dragi, pe care nu le-ai văzut de mult. Te relaxezi și devii tu însăți. Ai grijă totuși să nu îți neglijezi responsabilitățile.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top