Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Ce efecte BENEFICE are drojdia de bere pentru sănătate, în funcție de vârstă

Ce efecte benefice are drojdia de bere pentru sănătate în funcție de vârstă:

DE LA 1 LA 14 ANI
Drojdia de bere întărește și stimularea dezvoltării sănătoase a oaselor la copii, fapt pentru care numeroși medici o recomandă mai ales pentru micuții care au depășit vârsta de 6 ani. Alimentul minune are un rol fundamental în tratarea cazurilor de ”oase moi”, fortificându-le. Se recomandă consumul a 2 lingurițe de drojdie de bere pe zi, timp de 21 de zile.

CITEȘTE ȘI: BROCCOLI – 7 MOTIVE PENTRU CARE E CONSIDERATĂ CEA MAI SĂNĂTOASĂ LEGUMĂ

DE LA 15 LA 22 ANI
Drojdia de bere previne problemele emoționale cu care se confruntă adolescenții, din cauza schimbărilor hormonale alerte. Consumată timp de zece zile (2 lingurițe pe zi), drojdia de bere face ca tinerii să nu mai fie atât de vulnerabili din punct de vedere emoțional. În plus, aceasta stimulează și intelectul.

DE LA 23 LA 55 ANI
Drojdia de bere combate stresul, dacă este consumată în fiecare zi, într-un tratament anti-agitație timp de 10 zile. Adulților li se recomandă cantitatea de o linguriță de drojdie de bere pe zi.

PESTE 55 ANI
Drojdia de bere previne și tratează bolile degenerative la persoanele în vârstă. Tratamentul constă în consumarea a două lingurițe de drojdie de bere pe zi, pe termen nelimitat.

Alte beneficii ale drojdiei de bere:
1. Reglează colesterolul și tensiunea arterială
2. Combate obezitatea: Trei lingurițe de drojdie de bere pe zi, timp de 20 de zile, scad pofta de mâncare nesănătoasă și în exces
3. Ajută în tratamentele împotriva cancerului

Acest articol este scris în scop informativ. Informaţiile prezentate mai sus nu substituie necesitatea unui control medical sau consultarea unui specialist în nutriție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top