Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Apple Watch nu e primul! Alte ceasuri inteligente până la invenția lui Cook

Apple Watch nu e primul ceas inteligent, dar da, este cel mai mediatizat produs din ultima perioadă. Primele prototipuri de smartwatch (ceas inteligent) au apărut înainte de lansarea Apple Watch, una dintre mândriile directorului Apple, scriu cei de la playtech.ro.

Până acum, ceasul avea rolul banal de a-ți arăta ora exactă, însă în ultimii ani acesta și-a consolidat personalitatea de gadget, fiind util pentru mai multe lucruri. În 2012 avea să apară primul ceas cu adevărat inteligent, și asta analizând anumite caracteristici penru a-l putea numi așa. Ceasul Pebble a revoluționat lumea datorită conectării sale la rețelele de socializare, mail, GSP, aplicații nutriționale.

CITEȘTE ȘI: APPLE WATCH S-A LANSAT CU O PROBLEMĂ MAJORĂ

Sursă foto: playtech.ro

Sursă foto: playtech.ro

Google a revoluționat piața ceasurilor și a tehnologiei inteligente în anul 2014 cu platforma Android Wear, care este conectată la smartphone-ul din buzunar. Rolul acestui ceas inteligent conectat la telefon este de a-ți ușura telefonul de anumite probleme precum citirea mesajelor primite pe Whatsapp pe ecranul ceasului sau posibilitatea de a vedea ce distanță ai parcurs și câte calorii ai ars la antrenament.

Sursă foto: playtech.ro

Sursă foto: playtech.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top