Connect with us

Revistateo.ro

Apa micelară - demachiantul ideal

Cosmetica

Apa micelară – demachiantul ideal

Apa micelară este ideală pentru femeile care locuiesc în zone unde apa este foarte dură. Aceasta este o variantă delicată cu pielea, încărcată cu structuri moleculare în formă sferică care absorb murdăria și machiajul. Nu necesită clătire nici înainte nici după utilizare. Este important de știut că apa micelară nu usucă pielea, ci o lasă netedă, curată, împrospătată și revitalizată.

CITEȘTE ȘI: CE NU ȘTIAI DESPRE ȘERVEȚELELE DEMACHIANTE

Apa micelară nu conține foarte multe ingrediente și este potrivită pentru orice tip de ten, inclusiv pentru cel sensibil și uscat. Ba chiar este indicată pentru persoanele care se confruntă cu uscăciunea pielii deoarece nu provoacă reacțiile tipice ale altor produse de demachiere (uscăciune, iritații, roșeață, inflamații). Partea și mai bună este că apa micelară nu îți lasă tenul uleios, așa cum o fac demachiantele bazate pe uleiuri. Ea pur și simplu dizolvă murdăria și o înglobează în micele, lăsând pielea să respire.

Pe lângă asta, loțiunile micelare nu conțin alcool, ceea ce le face ideale pentru tenul sensibil, ușor iritabil. Demachierea se face simplu, printr-un singur pas și nu este necesar un toner, deoarece pielea este vizibil revitalizată de această apă. Practic, procesul de demachiere îți va lua mai puțin de 5 minute, iar rezultatele vor fi extraordinare.

Din fericire, prețurile unor astfel de produse de demachiere nu sunt foarte piperate, ceea ce le transformă în cosmetice accesibile și foarte eficiente în același timp. Apa micelară este varianta perfectă dacă ești mereu pe fugă și nu vrei să folosești mai multe produse. Există formule special create astfel încât să acționeze eficient și în zona ochilor. Încearcă mai mutle variante și rămâi la cea optimă pentru tine!

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top