Connect with us

Revistateo.ro

Scrub pentru mâini cu lămâie și semințe de mac

Stiri

Scrub pentru mâini cu lămâie și semințe de mac

Nu este suficient să folosești o cremă hidratantă o dată pe zi. Exfolierea este pasul cel mai important deoarece ajută la îndepărtarea celulelor moarte și a pielii uscate și curăță în profunzime. În ceea ce privește hidratarea, este recomandat să folosești o cremă formulată pe bază de ulei de fiecare dată după ce te speli pe mâini. Mai jos ai O rețetă de scrub care nu numai că va curăța pielea mâinilor în profunzime, însă o va lăsa fină și hrănită datorită conținutului de uleiuri.

CITEȘTE ȘI: APA MICELARĂ – DEMACHIANTUL IDEAL

Ai nevoie de:
– 2 linguri de zahăr alb granulat

– o lingură de unt de shea organic

– 2 linguride ulei de jojoba

– 2 linguri de ulei de sâmburi de caise

– 10 picături de ulei esențial de lemongrass

– 5 picături de ulei esențial de mentă

– o jumătate de linguriță de semințe de mac

Cum trebuie să procedezi:

Măsoară gramajul ingredientelor cu ajutorul unui cântar de bucătărie. Topește untul de shea într-un vas mic, la cuptorul cu microunde, timp de 5-10 secunde. Amestecă-l apoi cu celelalte uleiuri și omogenizează bine compoziția. La final adaugă zahărul și semințele de mac. Trebuie să obții o pastă densă. Vars-o într-un recipient curat, dezinfectat, pe care să îl depozitezi într-un loc uscat și răcoros. Acest scrub poate fi utilizat timp de 30 de zile dacă este depozitat în mod corespunzător.

Masează-ți mâinile timp de 2-3 minute cu acest scrub și apoi clătește-te cu apă călduță. Datorită conținutului mare de ulei nu este necesar să aplici o cremă hidratantă imediat după utilizare. Pielea ta va deveni mai catifelată și mai moale la atingere.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top