Connect with us

Revistateo.ro

Medicii îi recomandă lui Jessie J să nu mai cânte

Inedit

Medicii îi recomandă lui Jessie J să nu mai cânte

Jessie J își pune viața în pericol atunci când se urcă pe scenă, spun medicii, scrie contactmusic.com. Cântăreața suferă de o boală de inimă care i-a fost depistată încă din copilărie. Artista de 26 de ani are sindromul „Wolf-Parkinson-White” (o malformație congenitală a inimii).

Medicii au depistat la un control de rutină că Jessie J are bătăi neregulate ale inimii și boala cu care a fost diagnosticată se poate agrava dacă va susține la fel de multe concerte ca și până acum. Aceștia îi recomandă artistei să reducă din numărul spectacolelor dacă nu dorește să accelereze boala.

CITEȘTE ȘI: RĂZBOI PE TWITTER CU ARIANA GRANDE

„Nu știu dacă îmi voi putea controla starea de sănătate atât de mult timp cât îmi doresc. Boala mă afectează mai mult decât las să se vadă”, spune artista.

Jessie J dă deja semne că starea ei de sănătate nu este tocmai în regulă. Marți, 17 martie, aceasta și-a încheiat mult prea devreme turneul din Australia, din cauza problemelor pe care i le face inima. Jessie J este una din cele mai populare cântărețe de muzică pop și R&B. Aceasta a devenit faimoasă după ce a scris mai multe cântece pentru Rihanna și Chris Brown.

Succesul maxim l-a cunoscut anul trecut cu piesa „Bang bang”, unde a cântat alături de Ariana Grande și Nicki Minaj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top