Connect with us

Revistateo.ro

Ricky Martin luptă împotriva traficului de copii

Inedit

Ricky Martin luptă împotriva traficului de copii

Ricky Martin luptă împotriva traficului de copii. Ricky Martin luptă împotriva traficului de copii. Cântăreaţul ce şi-a început cariera acum 30 de ani în Puerto Rico spune că a decis să se folosească de muzică pentru a lupta împotriva traficului de copii, activitate ce are loc în special în ţările sărace sau în curs de dezvoltare.

CITEŞTE ŞI: Ricky Martin va fi juratul unei noi emisiuni de talente

Odată cu promovarea celui mai nou album al său, „A Quien Quiera Escuchar”, Ricky Martin a declarat că deseori urcă pe scenă şi le vorbeşte fanilor despre copiii din lumea întreagă, ce ajung să fie victime ale prostituţiei ori ale pornografiei cu minori.

„Aceste lucruri nu se întâmplă doar în Puerto Rico, ci peste tot în lume, inclusiv aici, în Statele Unite, şi chiar în număr mare – mă refer la acei copii care devin sclavi”, a declarat Ricky Martin pentru Reuters.

sursa foto facebook.com

sursa foto facebook.com

Cântăreţul nu se ţine doar de vorbe, ci şi de fapte, iar în 2014 a pus bazele unui centru în Poerto Rico, care îi ajută pe cei mici şi luptă împotriva traficului cu minori.

„Cealaltă cauză majoră pentru care lupt este aceea pe care o duc pentru comunitatea mea, comunitatea LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender), ce reprezintă o activitate de care nu mă voi plictisi niciodată”, a mai adăugat artistul sud-american.

Ricky martin este în acelaşi timp şi tatăl a doi gemeni, născuţi cu ajutorul fertilizării in vitro, tehnică criticată recent de designerii italieni Dolce & Gabbana, care au afirmat zilele trecute că un cuplu gay nu ar trebui să aibă copii şi că progeniturile venite pe lume pe cale artificială sunt „sintetice”.

La cei 43 de ani, Rucky Martin se poate lăuda cu o mulţime de hituri, precum „Livin’ la Vida Loca”, „She Bangs” şi „Nobody Wants to Be Lonely”, dar şi cu peste 60 de milioane de albume vândute în toată lumea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top