Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Rihanna a scos două piese noi

Rihanna a scos două piese noi, disponibile deja pe Internet. „Dancing in the dark” și „As real as you and me” fac parte din soundtrackul „Home”, ambele piese ieșind în evidență prin profunzime și emoționalitate. Criticile primite de Rihanna pentru cele două melodii sunt pozitive până la ora actuală.

„As real as you and me” este o piesă in stilul „Stay”, un piano-heavy slow jam. Cealaltă melodie este ceva mai antrenantă și mai copilăroasă. Prima piesă de pe albumul „Home”, „Towards the sun” a fost lansată luna trecută, albumul urmând a fi lansat în întregime săptămâna viitoare.

CITEȘTE ȘI: MEGHAN TRAINOR SCANDALIZEAZĂ PUBLICUL MASCULIN

ASCULTA AICI CELE DOUĂ PIESE NOI ALE RIHANNEI

Rihanna, imaginea Dior
Rihanna va deveni prima femeie de culoare ambasadoare Dior în lume și va fi vedeta noului spot publicitar a celebrei firme.

Rihanna va fi imaginea campaniei Secret Garden, un scurtmetraj anual unde sunt prezentate creațiile vestimentare cele mai noi ale casei de modă franțuzești. Rihanna este primul personaj ”atipic” care apare în deja tradiționalele scurtmetraje și spoturi publicitare ale celor de la Dior, și asta deoarece nu este considerată o fashion victim și nici măcar nu este fotomodel.

Primele imagini din campania publicitară a celor de la Dior vor apărea în curând, iar regizorul care va scoate în evidență frumusețea Rihannei este și fotograf pentru Dior: Steven Klein

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top