Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Petalele de trandafir vindecă pielea

Petalele de trandafir vindecă pielea și sunt utilizate în mai multe scopuri farmaceutice, cosmetice și medicinale. Petalele de trandafir pot combate dintre cele mai grave afecțiuni printre care răceala, astmul bronșic, diareea cronică sau reumatismul.

Vara, petalele de trandafir pot fi folosite și pentru durerile de cap provocate de strălucirea puternică a Soarelui sau chiar în cazurile de insolație. Petalele de trandafir pot fi distilate, obținându-se uleiul esențial de trandafir care este folosit în nenumărate tratamente cosmetice, pentru relaxarea și regenerarea celulară.

CITEȘTE ȘI: CEAIUL CARE PREVINE INFARCTUL

Petalele de trandafir regenerează celulele catifelând pielea prin vascularizare. O baie cu petale de trandafir contribuie suficient de mult la circulația sângelui și la renașterea celulelor tale. Petalele de trandafir echilibrează PH-ul natural al pielii și revigorează pielea cu aspect de coajă de portocală sau pielea obosită.

Tratament naturist pentru a scăpa de pistrui (se poate utiliza și pentru alte imperfecțiuni ale pielii sau catifelarea acesteia)
Ingrediente:
– 300 ml apă de roz
– 25 grame flori de portocal
– 150 ml glicerină
– 25 ml alcool (60 grade)
– 2,5 grame caolin

Amestecați ingredientele de mai sus și tamponați-vă părțile corpului pe care doriți să le tratați spre a le vindeca. Tamponarea se face de 2-3 ori pe zi într-un spațiu ferit de strălucirea directă a Soarelui, dar luminat natural.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top