Connect with us

Revistateo.ro

Naturiste

Măcrișul, antibioticul natural care crește pe diguri: TOP 3 AFECȚIUNI la care este bun

Măcrișul este antibioticul natural care crește pe diguri și câmpii, fără să o plantezi în mod deosebit. Această plantă aparent sălbatică este comestibilă, tulpina de măcriș având un gust suculent și acrișor. Această plantă tratează mai multe afecțiuni, printre care trei dintre cele mai importante probleme le vom descrie mai jos.

TOP 3 AFECȚIUNI LA CARE ESTE BUN MĂCRIȘUL:

1. ELIMINĂ TOXINELE
Sucul de măcriș se prepară prin stoarcerea plantei (tulpina conține suc natural și este bogată în vitamina C) și previne o serie de boli provocate de acumularea toxinelor în organism. Cura cu suc și supă de măcriș îți detoxifiază complet organismul în doar 10 zile.

CITEȘTE ȘI: CEAIUL CARE PREVINE INFARCTUL

2. PREVINE BOLILE CARDIACE
Măcrișul poate fi consumat după o simplă spălare, frunzele și tulpina plantei fiind comestibile nu doar pentru animale. Măcrișul previne bolile cardiace precum bolile coronare, și asta deoarece este bogat în carotidieni naturali precum leutina și zeaxantina.

3. PREVINE DOUĂ TIPURI DE CANCER
Supa sau sucul de măcriș consumate frecvent reduc consistent riscul apariției cancerului la plămâni sau a cancerului la sâni. Fitonutrienții și antioxidanții care se găsesc în această plantă stopează formarea tumorilor canceroase la sâni și plămâni.

Acest articol este scris în scop informativ. Informaţiile prezentate mai sus nu substituie necesitatea unui control medical sau consultarea unui specialist în nutriție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Naturiste

To Top