Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

AIRBUS PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA: VIDEO cu operațiunea de salvare

AIRBUS PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA. „E foarte greu să ajungi în zona unde a căzut avionul. Cu toate astea, mai mulți bărbați și-au petrecut noaptea în locul accidentului”, spune Frederic Petit Jean, șeful echipei de pompieri care a ajuns în zonă. Cei care au dormit în zona accidentului au așteptat să se facă ziuă pentru a curăța locul.

Principala cercetare pe care au făcut operațiunile de salvare în zonă (echipe de investigatori + medici) a fost găsirea cutiei negre pentru a stabili cu exactitate cauzele accidentului. În zona Barcelonnette au ajuns la trei ore după accident mai multe echipe de jandarmi, pompieri, medici și investigatori.

CITEȘTE ȘI: COINCIDENȚA STRANIA A ACCIDENTULUI AVIATIC DIN FRANȚA

AIRBUS PRĂBUȘIT ÎN FRANȚA. Cotidianul catalan La Vanguardia a publicat un scurt videoclip cu operațiunea de salvare din zona Alpilor. Recuperarea resturilor avionului poate însă dura câteva săptămâni, scrie cotidianul catalan.

Ministrul de Interne al Franței a declarat pentru presă a declarat azi că trupele de salvare și-au reînceput activitatea azi dimineață la ora 6 (ora Franței), 7 ora României. Din cauza condițiilor meteo dificile care se anunță, termenul de recuperare a resturilor aparatului de zbor s-ar putea prelungi, anunță autoritățile franceze.

În clipa de față se caută cea de-a doua cutie neagră (prima a fost deja găsită), cu registrul electronic al avionului, însă prioritatea numărul 1 jandarmilor este delimitarea perimetrului și protejarea zonei respective în recuperarea anumitor obiecte necesare anchetei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top